-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar artık bende kişisel bir blog açmaya karar verdim ve bunun için isimtescil'den adsoyad.com.tr şeklinde domain alacağım fakat sorum şu domainde türkçe karakter kullansam mı? Yani xxxxxxxöxxxx.com.tr mi yapsam yoksa xxxxxxxoxxxx.com.tr mi? açıkçası ö kullanmak bana mantıklı gelmiyor fakat sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Birde kişisel bir blog için güzel bir wp teması önerebilecek var mı? Tema ingilizce de olsa olur Türkçeleştiririm hatta css'den Wordpress entegre bile deniyebilirim yeterki bir kaynak olsun :D.
Umarım doğru yere açmışımdır eğer konu yeri yanlışsa taşınmasını rica ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bence türkçe karakterli alma. Hem 2 domain alman gerekir hem de güzel değil bence. :)
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de Türkçe karakter önermiyorum, bir çok kişi bu duruma alışkın değil çünkü. Zaten isminde bir Türkçe karakter var anladığım kadarıyla, hiç gerek yok :).
Forumda onlarca kaliteli ve ücretsiz tema var, Burak İşçi'nin Baharat teması da gayet güzel, deneyebilirsin.
Hazır konu bulmuşken ben de bir soru sormak istiyorum izin verirsen:
Benim 2 ismim var, .com.tr alırken iki ismi de kullanmak zorunda mıyım? Yoksa ilkisimsoyisim.com.tr de olabiliyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
isimtescil.com'dan bakabilirsiniz indirim de varmış 16 liraya çok iyi olduğunu düşünüyorum. Ben daha siparişi tamamlamadım fakat benden tc kimlik no vs. gibi bir bilgi istemedi ad soyad istedi sorguladım boşta dedi ve sepete ekledi domaini. Bu durumda böyle bir zorunluluk yok gibi görünüyor ama garip olan tarafı şu firmalar bu iş için belge alıyorken bizden bir belge istememeleri ilginç geldi bana.