-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar sitemdeki bir makale sebebi ile bir başka site dmca şikayeti yapmış ve sadece o yazının bulunduğu url dizinden kaldırılmış.
Bu makalenin içeriğini tamamen silip, url'yi değiştirmeden yeni bir yazı yayınlasam URL tekrar aramalarda görünür mü ?
Yada nasıl bir yol izlemem gerek. URL değiştirme yada yönlendirme yapmak istemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
url kaldırılmış derken zaten cevabı kendiniz veriyorsunuz.
tulparav.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O url tekrar indexlense dahi üst sıralara çıkacağını zannetmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMCA şikayeti ile kaldırdığım bir link yüzünden her hafta google dan uyarı maili alıyorumm Linki içeriği herşeyi sildim ama hala mail gelmeye devam ediyor
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşin garibi bana hiç bir şekilde ne mail geldi, nede searhconsole'da bir uyarı vardı. Aramalardan direk kaldırılmış. Tesadüf kontrol ederken fark ettim. Bende yazıyı şuan yayından tamamen kaldırdım. İçiriği yenileyip farklı bir url ile tekrar yayına alıcam.
Birde arama sonuçlarının en altında çıkan şu uyarıyı nasıl kaldırtabiliriz? '' ABD Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası kapsamında aldığımız bir şikayet nedeniyle, bu sayfadan 2 sonucu kaldırdık. ''
Sonuçta ilgili makalede url'de artık yok.