gorkemyabgu adlı üyeden alıntı
İlk sayfaya çıkma durumunu sadece varsayarak söyledim bunu dediğinizi söylemedim yani ondan kastınız ise onunda cevabını vermek istedim :).4 senelik bir tecrübeye göre çok düşük kalmış site... Bazı içeriklerinizin eklenmemesinin sebebi; Kullanılan anahtar kelimeler, h1-h2 kullanımları, akıcı okuma için hazırlanmış yazılarınız, eklediğiniz resimlerin altyazısı yetersizliği sebebi ile google için uygun olmayabilir. Tema konusunda daha farklı seçim yapılabilir. Ayrıca blogger yerine wordpress seçimi yapsaydınız eminim ki daha iyi bir site olabilirdiniz hem youtube kanalınız var, bu gayet güzel bir backlink ve hit oluşumu sağlar.
Ben uzmanım demiyorum hep deneme yanılma ve hayal kırıklığı ile öğrendim çoğu şeyi o yüzden ummuyorum sadece doğru yapmak istiyorum hocam doğru olan index almak ve ben alamıyorum
Zaten youtube ye uğraştığım için siteyi boşladım biraz
Sadece uygun olsun istiyorum
YouTube konusuna gelince Hocam şöyle bir deneyimim var YouTube açıklama kısmına linkimi eklediğimde YouTube Beni düşüryor zannediyorum youtube başka siteye yönlendirme sevmiyor bence bu yüzden Açıklama kısmında bulunan bütün sitemin linklerimi kaldırdım YouTube'dan
Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim