Merhaba arkadaşlar,
Bugün bir konuda destek konusunda yetersiz olduğumuz konusunda 1 arkadaşımız hakkımızda şikayet konusu açmış. Bizi destekleyenlerde aynı şekilde hatalarımızı söyleyen üye arkadaşlarımızda konu içerisinde mesaj atmışlar.
Arkadaşlar mail ve wm sitelerinin tümünde bu arkadaşlarımız aktif destek vermekle beraber sorunu çözüme bağlamak için uğraşıyorlar. Müşterimizin hatasından kaynaklansa bile sorunu çözmek için yol gösterici bir takım işlemler yapıyoruz.
Ben sadece bu sitede değil bir çok webmaster sitesinde 2005'den beri aktif ticaret yapan birisiyim. Bugüne kadar yaptığım tüm işlemlerde herzaman müşteri haklıdır prensibiyle hareket ettim. Evet bir takım hatalarımız oldu yeni çıkan temamızda kaymalar oldu veya temada bir takım sorunlar oldu. Müşterilerime herzaman teknik destek garantisi ve kısa sürede çözülmesi konusunda sözü verdim ve bugüne kadarda sözümü tuttum. TrendWebPortal'da sorunlar yaşadık forumlarda söyledim güncelleme yapacağız eğer ben temamın arkasında olmasam satar giderdim arkamada bakmazdım. Ama böyle yapsaydım açıkcası kalıcı olmazdım. Ama şimdi bakıyorum ki bugün okuduğum yorumlardan sonra heralde düzgün iş yapamıyorum dedim kendi kendime bunun nedenini sorguladıgım zaman sonuç bulamadım. Biz gecede olsa maillere cevap veriyoruz. Bugün trendwp için 10 kez telefonum arandı bayram ziyaretindeyim aranıyorum bunlara rağmen hakkımızda bu denli iddiaların çıkması beni üzdü.
Bugün açılan konuda arkadaşımız lisans değişikliği yapma talebi etti bizde malesef yapamıyoruz dedik. Ha daha önce değişiklik yapmadım mı yaptım bana domainim google'den banlandı dedi değiştim. Domainim adsense banladı yeni lisans verirmisiniz vallahi verdim. Ben müşterilerime bu kadar hoş görülü davranıyorken bizim hatamız olmadan çalışma şeklimiz nedeniyle HADİ Erhan iyisiniz çok iyisiniz pöf pöfleme yapan bir kişi sırf bunu yapmadınız diye bu tarz bir karalamayı kabul etmiyorum.
Konudada birden fazla kişinin yazdığını gördüğüm için bu konuyu açma gereği duydum.
Hatalarımızı görelim ona göre ayağımızı denk alalım ve yol haritamızı çizelim. Yoksa bu işten gerçekten soğuyacağım zor işmiş.
Herkese iyi forumlar.