btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
YouTube embed suç değildir. Telif atan arkadaş sanırım telifin ne olduğunu bilmiyor. O arkadaş bunu okuyorsa şunu iyi okusun: “Şarkın veya içeriğin çalınıp bir yerde paylaşılır ve ondan para kazanılırsa o zaman telif hakkına girer”
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İki seçeneğin var; ya direnecek ve sağlam bir savunma ile mahkemeye burada suçlu olmadığını ve hiçbir kazanç elde etmediğini, embed kodlarının önce ne manaya geldiğini, yayıncı tarafından da istenirse YouTube panelinden kapatılabileceği ve dolayısı ile böyle bir paylaşıma izin verilemeyeceğini izah edip talebin kötü niyetli olduğuna işaret edip kabul etmeyeceksin.
Diğer seçeneğin ise 9.000 TL. Yi ödeyip bir daha "Share" butonlarına küsecek ve korkuyla yaşayacaksın...
Hukuki dayanak eksiğiniz mevcut maalesef, bilirkişi raporlarına da süresi içinde itiraz edilebiliyor. Unutmayın, zayıf ve cılız kalsa da hukuk HERKES İÇİN!
Seçim sizin, geçmiş olsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Embed özelliğini kapatabilirlerdi. Embed kod herkese açık bir şekilde paylaşılabilmesi içindir
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam uzamaz bence, oldu da uzarsa senden birşey çıkaramazlar diye düşünüyorum. bu işlemin herhangi bir suçu yok o kod paylaşılmak için konuluyor, dendiği gibi kapatabilme şansı da var video sahibinin
⚡️EN KALİTELİ ⚡️ EN SADE ⚡️ En UYGUN SOSYAL MEDYA HİZMETLERİ ⚡️www.TakipServisin.Com⚡️
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İhlal teşkil ettiği iddia edilen sayfa hala yayında ise paylaşabilir misiniz? Gerçekten inanılmaz, embed kodlarının paylaşılmasına izin verilen bir yerden aldığınız videoyu sadece tanıtım amacıyla kullanmanız durumunda böyle bir durum ile karşılaşmıyor olmanız gerekiyor.
Lütfen ihlal ettiği iddia edilen sayfanın linkini paylaşır mısınız?
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
youtube embed kodu yurtdışında yasak değildir ve hiç birşey yapamazlar youtube de kopyalanamaz yazmıyor o yüzden hiç birşey çıkmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
YouTube, DailyMotion gibi sitelerde yer alan videoların, ilgili web sitesinin Embed kodu açık bir şekilde kullanıcılarla paylaşması halinde, web sitesi sahiplerinin kodu kendi sitesinde paylaşması kural olarak telif hakkı ihlali sayılmaz. bu yazıyı o uzlaştırmacıya gönderin ve her iki kişi hakkında manevi dava açın
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmani
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 tl bile vermek zorunda degilsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngiltere devlet kanalı BBC'nin jenerik müziğini indirip, fotoğraflarımla oluşturduğum videoda kullanmıştım. Bir de tutup Twitter'da BBC'yi mention yaparak paylaşmıştım. Dilerim ki BBC de bana dava açmaz. :D