-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında aynısını yazmak istemiyorum başlıktaki soru yani şuan da yaptığım üzerine çalıştığım şeyde gerçekten zorlanıyorum yapabilme olasılığım her geçen gün düşüyor buna rağmen hayal ettiğim o başarıya ulaşmak için çabalıyorum ama bazen içimden pes etme duygusu geliyor kendi kendimi gaza getirerek devam etmeye çalışıyorum şuan da zorlandığımı hissediyorum yaşa pek takılmayı sevmiyorum ama gerçekten tecrübe yaşadıkça olan bir şeymiş ve yaş ilerledikçe tecrübe inanılmaz artıyor bu yüzden sizler büyüklerimden hatta yaşıtlarımdan zorlandıklarında ne yaptıklarını ve zorlukla nasıl başa çıktıklarını bilmek istiyorum yazan olursa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zorluğu yenmekten ve devam etmekten başka çare yok . başka bir işe girişsen bir noktada yine benzer zorluklar çıkacak ,bir diğerine gitsen yine başka bir zorluk .Tek çare yılmadan devam etmek ,denemek .
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Edison ampülü 1001'ince denemede icat etti. O tüm yanılmalara rağmen vazgeçmedi. Bir insanın görebileceği her türlü zoruluğu çeken birisi olarak söylüyorum sevgili kardeşim;
"ASLA PES ETME'"
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dekorasyon , E-Ticaret.
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yapacak bir şey kalmadığında, hiçbir şey yamamak en doğrusu..
Leader in its industry.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O işten biraz uzaklaşmak en iyi yöntemdir. Ve önerilir.
Tamamen terketme sadece ara ver, dingin kafayla tekrar başla.
Ara ver derken gerçekten ara ver. Tatile çık, avm'ye git, maç izle, film izle, yüz ama ne yaparsan yap o işi aklına getirme. Kendine verdiğin dinlenme süren bitince tekrar o işin başına geri geç.
Çok fazla yol katettiğini göreceksin ve daha farklı bakış açısıyla yaklaştığını anlayacaksın.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** K**