enrythink adlı üyeden alıntı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUS: Makale işi veriyor ve yazdığım makaleler özgünlük testinde %100 özgün çıkıyor. Ancak kendisi yazdığım makaleleri özgünlük testinden geçirmeksizin direkt olarak Google arama motoruna makaleyi kopyalayıp yapıştırarak özgün olmadığını iddaa etti. Yazdığım makalelerin %100 özgün olduğuna dair elimde kanıtlarda bulunmaktadır. İş yapmadan önce 2 defa düşünmenizi tavsiye ediyorum.

benim kafam iyi olmadan yazamam diyen arkadaş yazdıgın makalenin içindeki bir çok kelime googlede çıkıyor site sahibi bunu böyle kontrol ediyor sen önce spingleme makale yapmadan yazmaya başla kardesim *** SORUN YAŞADIĞIN KİŞİLERİ UNUTMA SENİ MAHKMEYE VERECEKLERDİ BUNUDA UNUTMA HER ZAMAN BİR BAHANEN VAR AİLEVİ SORUNLARIM VAR ŞU SORUNUM VAR HERKESE AYI BAHANELER ÜRETİYORSUN KARDEŞİM ŞİMDİ GELMİŞ BANA BURADA KARALAMA YAPIYORSUN MAKALE İSTEYEN MÜŞTERİ GOOGLEDE ÇIKAN KELİMELİ MAKALEYİ NE YAPSIN İSTERSEN SANA MAKALE YAZAM BAK GÖR ÇIKIYORMU GOOGLE DE KARDEŞİM İŞİNE BAK SORUN YAŞADIĞIN İNSANLARI BİLİYORUM ***NEDEN İŞ ALAMIYORSUN ONUDA YAZSSANA BURAYA BARİ HOCAM.
1. BANA TİCARET PUANI VERMEYE HAKKIN YOK YÖNETİCİLERİ BURAYA DAVET EDİYORUM BEN SENİNLE WMARACINDA İŞ YAPMADIM O YÜZDEN BANA HAKKSIZ TİCARET PUANI VERME