siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
Son günlerde belli ki Google dalgalanması var ve bir çok webmaster platformunda sayfalarca tartışıldı bu konular.Biz de kendimizce bir beraberlik oluşturalım ve fikirlerimizi burada paylaşalım.
İlk Sorumuz;
Son değişikliklerden sonra yeni adım atmış,yeni açılan siteler nasıl yol izlemeli?
Benim Cevabım;
Yeni açılan siteler ilk olarak bir amaç belirlemeli.Ne içerikli site olacak? Nasıl bir proje üzerinde yoğunlaşabilirim? Amacı belirledikten sonra o amaç doğrultusunda (örnek eğitim sitesi olsun) özgün makaleler belirlenir ve link çıkışları sağlanır(alt sayfalara) bu sayede diğer sayfalar da güçlendirilmiş olur.
Vs vs vs...
Haydi Bakalım,sizlerin de görüşlerini alalım bu konuda...
Not: Sürekli yeni sorular eklenecektir.Lütfen acele etmeyiniz.İlk sorumuz şu anlık bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben özgün makale olayına inanmıyorum. Çünkü mesela bir ajans haberini birçok site yayınlıyor ve hepsi alt alta sıralanıyorlar. Google herhangi birine ceza vermiyor. Ya da benim yayınladığım bir makaleyi adam yayınlıyor ve benden üstte sıralanıyor. Bence yeni ya da eski tüm siteler için önemli olan siteyi sürekli güncel tutmak, birgün olsun boşlamamak ve aynı kategorideki sitelerden destek link almak yeterli. Tabi özgünlük illaki fayda sağlar ama sadece özgün olmak yada illa özgün olmak zorunda gösterilmesi bence yanlış.
2 kişi bu mesajı beğendi.
isparakariyer.com
May
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sırf özgün makale olayını test için bir çalışma yaptım. İçeriği pagerank getirebilecek bir siteden günlük konuları kopyala-yapıştır yaptım. Sonuç benim site pagerank 2 oldu, konu çektiğim site pagerank 0 .
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yani google bunu nasıl değerlendiriyor bilmiyorum ama üzerinde çalışılan, sadece kopyala yapıştır yapılmayan ama %100 özgün olmayan iyi yerlere gelmiş bir sürü site var. Sanırım sürekli güncel olmasını istiyor google. Şunuda söyleyeyim, özgünlük önemli ama şart değil ve çalıntı içeriğe karşıyız, yanlış anlaşılmada olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sürekli dalgalanma sürekli dalgalanma nereye kadar gidecek bakalım şu sıralar herşey alt üst oldu yapılan seo çalışmaları bile etkisiz kalıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Skype ; eneskaya07
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yapılan seo çalışmaları etkisiz kalmıyor. Etkisiz seo çalışmaları yapıyorsunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Öğretmenlikte.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi