Hocam şimdi olayı şöyle anlatiyim ben hatta fotoğraf atıyım daha iyi anlarsınız
Şimdi olay şu ben köyde yaşıyorum ve 11 yıldır Turk******* interneti kullanıyorum tarifem sınırsız ve 16 mbps e kadar paketi olan fakat şuanda benin aldığım hız maxsimun 7 - 8 mbps ilk actirdigimda 2 mbps i geçmiyordu geçen sene bir ara 14 mbps hız gelmeye başladı çok geçmeden 1 sene sonra 7 mbps e düştü ben 2 sefer tüketici hakem heyetine talep te bulundum bulunduğum konuma fiber alt yapı istiyoruz die fakat geçiştirici cevaplar veriyorlar her türlü şeyleri söyledim işte dava ederim sizi diger servislere geçerim faturamı fazla fazla ödüyorum ama siz hizmet vermiyorsunuz felan filan inter milan :) ama pek fayda etmedi yine geçiştirici cevplar veriyorlar neymiş elimizdeki mevcut imkamlar ile alt yapı talebinizi karşılayamıyoruz felan yani para yom demeye getiriyorlar fakat ben inanmıyorum bunların asıl derdi tembellik çalışmaya gönülleri yok akşama kadar yatıp maaş alma derdindeler!
Sonuç olarak ben köydeki diğer 13 kullanıcı ile konuştum onlara durumu anlattım onlar da imza atarız dediler orada sıkıntı yok fakat ben şimdi bu imzalar ile Turk******* il müdürlüğüne versem bu dilekçeyi bir şey farkedermi ciddiye alırlarmı fiber altyapı yaparlarmı ? aranızda böyle dilekçe veripte toplu halde dilekçe veripte kesin altyapı getiren varmı?

Fotoğraf Aşağıda
Santral = Yeni Saha dolapları yeni
Santralin Yanındaki evlere VDSL veriliyor
Santral ile Evime olan mesafe 600 metre ve Bakır Kablolar yeni
fotoğrafta el işareti ile gösterdiğim yer Santralin Yeri yani Santral aşağı köyde benim evim yukarı köyde Santral ile evimin arasında Tarla ve Yol var Sadece Kazı izni alamaya bile gerek yok.