Simdi hocam bu arada bende ogretmenim mesleginizi yeni farkettim. İlginize cevabiniza tesekkurler fakat hala anlayamadigim noktalar var. Simdi h1 h2 mantigini biliyorum normal bir makale ya da post icin cok kolay. Ama anasayfa olunca makale olmadigi icin, yani top menu var logo var slider var altta bolumler var. Yani h1 i nasil nereye konur bilmiyorum. Temanin kodlariylada oynamadim. Cogu site logo olarak resim kullanir. Bende oyle yaptim. Temada h1 olarak logoyu goruyor. Logonun basligi alternatif metini de tanimli eniyibebek olarak. Yani benim diger sitelerden farkim ne ki logoyu yaziyla yazayim anlamadim. İkinci konu ise mobil logoyu da goruyor demissiniz ya. Yani masaustu versiyonunda mobil logo nasil gorunebilir ki digerlerini kaldirmayi da bilmiyorum nasil yapacagim ki kaldirirsam masaustu versiyonunda sorunlar cikmazmi h1 ile alakali? Yanlis anlamayin yazilimci degilim hobi benimkisi ogrenmeye calisiyorum ve aklima yatmayan noktalardan bahsettim. Ki nasil yapilacagini bilmiyorum...