Evet, işyeri seni dibine kadar sömürüyor o bir gerçek. Yasal da değil aynı zamanda. (Çalışma saatin nedir günlük, haftada kaç gün çalışma vs bu bilgileri de İletseydin keşke)
Pazar yerleri yönetimi, ürün fotoğrafı hazırlanması, satış ile ilgili sosyal medya hesapları yönetimi, müşteri iletişimi, yeni satış kanallarının tespiti ve reklam yönetiminde kendini geliştirmeni tavsiye ederim. İşin programsal boyutuna fazla takılma ve zaman kaybetme, ae, PS gibi şeyleri temel seviye biliyorsan da yeter. Canva var, sana her türlü yetişir. Zamanı dediğim olgularda harcamaya bak.
Mesela orayı geçici bir staj yeri gibi gör. Denemeler yap, stratejiler geliştir ve uygula, işyeri de müsaade ettikçe.
E-ticaret hukuku konularında bilgi sahibi ol, mesela mesafeli satış sözleşmeleri üzerinde dur, ilgili mevzuatı mutlaka oku. (Tüketiciyi koruma kanunu vs)

Ve unutma, senin orada en önemli görevin e-satış kanallarından satışı arttırmak ve minimum müşteri şikayeti sağlamak... Satış arttırıcı stratejiler geliştir, teklifler sun. Eğer atağa kaldırırsan satışları değerin olur firma seninle yeniden masaya oturur. Eğer onlar oturmazsa güçlü referansların ve tecrübelerin ile başkaları seni bulur👍 iş başvurularında parlarsın.
Ama bu şekilde sadece bakarsan siteye alacağın ücret budur. Hatta arka ofiste de şu konuşulur; "bütün gün ne yapıyo ki...."
*Son sözüm senin için değil, yaşanmış, duyulmuş tecrübeler, yanlış anlama.
Başarılar.