WMAracı ve diğer ünlü webmaster forumu yöneticileri bu konuya bir el atarsa iyi olur. :D
Bakın bakalım forumdan para kazanılıyor muymuş kazanılmıyor muymuş? :D

Doğrudan amacın para kazanmak olursa üzgünüm ama sen bence hiç başlamadan forum işini bırak. Hatta site işini bırak. Siteyi açtıktan bir ay sonra adam alexayı 600k ya kadar kasıp siteyi reklamla dolduruyor. Ondan sonra da bir daha doğru düzgün alexa düşmüyor ve gelip burada bize sitem ediyor. "Alexanın benle sorunu ne?"

Ya arkadaşım siten daha bir şeye sap olamazken reklamla siteyi doldurursan sitende ziyaretçi tutabilir misin ?

Uzun lafın kısası, siteyi kaliteli yaparsanız, kullanıcı rahatsız edecek bir şey bırakmazsanız (örneğin, wmaracı sitesi daha yavaş olsa ya da heryerden reklam fışkırıyor olsa en fazla 1 ay daha takılırdım. ) forum da tutar, blog da tutar, her şey tutar. Tutan şey de ilerleyen zamanlarda bilinçli reklam taktikleriyle para kazandırır. :)

Şahsen ben şu an Türkiye`de ki webmaster forumlarının aylık gelirini merak ediyorum.
Bazınlarının host sponsorları var hosting bedava. :D Ee bütün bu para nereye gidiyor ki ? :D

Kesin göbek yapmışlardır. :D Ben olsam yapardım. (Zaten bu fikre sahip olduğum için ben değilim. :D)