SMMPANEL adlı üyeden alıntı

Bence iban sahibinin ceza alması çok saçma *** da herkesin profilinde ibanları mevcut hiç tanımadığınız birine para gönderip dava açsanız kazanacak mısınız bana hiç mantıklı gelmiyor ben gelen paradan haberim yok dolandırılan kişi ile hiçbir şekilde konuşmadım dediğinde dolandırılan kişinin konuştuğu kişi bulunması gerekir diye düşünüyorum ama öyle bir şey de demedim

Yaklaşımınız bana göre çok doğru değil ben gibi öğrenci insanlar var iban ile aldığınız kişi aynı ise sorun değil ama *** dan kullanıcıyı da şikayet edin derim .

Size önerim hocam **************lık yapan kişiyi sizde dilekçe hazırlayarak mahkemeye verin. Çünkü usül budur.

Örnek verecek olursak Kilometresi ile oynanmış bir araba satın aldım ben ve arabayı birine sattım. Sattığım kişi beni mahkemeye verdi hakkını aramak için. Arabayı satan ben olduğum için suç bana aittir.

Bende akabinde arabayı bana satan kişiye dava açarım mağdur olduğum için. Ama farklı olarak önceki mahkemede avukat, dosya vb. zararlarımın karşılanması ile birlikte.

Mağdur olanın mahkemeye gitmesi ve şikayetçi olması en doğal hakkıdır. Sizde bir şey olmaz demeden, mahkemeye gidebilirsiniz.

Buda benim ***'daki dilekçem:

https://www.***.net/bilisim-hukuku/2746023-mahkemeye-verdim.html