1 ay sonra pro domainler patlama yapacak demişsiniz fakat bence bu konuda yanılıyorsunuz. En az 1-2 senesi var bunun.
hocam evet 1-2 yılı daha var fakat 1 ay sonra .pro domain regleme fiyatı 3 katına çıkacak, bunun için 7 liraya alınmış domain 15 civarlarında rahat satılabilecek.
Ek Olarak:
Geçenlerde bir .pro satış konusu açmıştım. Abarttığım söylendi fiyatta. Neyse google kardeş domain uzantısına değil aslına bakıyor. Uzantı her ne olursa olsun yeterki çalışma yapılsın, her uzantı istediği yere gelir. Dediğim gibi sadece çalışmadan ibaret.
Beğendim yazınızı başarılar. 1 yıl 2 yıl farketmez. Bu uzantı bir gün tutacak. Sebebi ise bir gün elinde binlerce domaini bulunan kişilerin ölecek olması :D
Beğendim yazınızı başarılar. 1 yıl 2 yıl farketmez. Bu uzantı bir gün tutacak. Sebebi ise bir gün elinde binlerce domaini bulunan kişilerin ölecek olması :D
evet hocam aynen dediginiz gibi domain uzantısı önemli degil, ayrıca şu an haber.pro adlı site cnnturk.com.tr gibi resmi kuruluşların önünde (google'a haber yazınca)
Ek Olarak:
.pro uzantısının sadece profesyonel kuruluşların (corporation gibi) firmalarda daha çok işe yarayacağını, konusunda uzman alanların ve bu tür (holding gibi düşünün) uzantılarına ait olması gereken ve "com.tr" domain adresinden sonra tercih edilebilir bir uzantı olduğunu söylemek istiyorum açıkçası.
Farklı konularda bir şeye yarayacağını sanmıyorum.
Farklı konularda bir şeye yarayacağını sanmıyorum.
bence sadece türkiye degil tüm dünyada "program" olarak da algılanabilir, ama tabi domainin aslı olan profesyonal ilk başta bu domainlerin alınmasının sebebi olacak,sonradan ilk sayfada örnekledigim gibi katilimsiz.pro gibi domainler iş yapmaya başlayacak. Yani bu dediklerimde tabi ki tahmin kesin birşey diyemiyorum hocam :)