lostyazilim

WpSEONinja Eklentisi Artık Türkçe

19 Mesajlar 3.127 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Ücretsiz olarak sunulan bir eklentinin videolarını türkçeye çevirip buradan bile para kazanmayı düşünmeyi doğru bulmuyorum. Adam yaptığı eklentiyi ücretsiz dağıtıyor siz onun üzerinden para kazanma gayreti içerisindesiniz.

Ayrıca 500 TL gibi bir uçuk fiyat belirlemişsiniz. Para kazanmak için alın teri gerekir. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz.

wmaraci
reklam

lonely2134 lonely2134 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Ücretsiz olarak sunulan bir eklentinin videolarını türkçeye çevirip buradan bile para kazanmayı düşünmeyi doğru bulmuyorum. Adam yaptığı eklentiyi ücretsiz dağıtıyor siz onun üzerinden para kazanma gayreti içerisindesiniz.

Ayrıca 500 TL gibi bir uçuk fiyat belirlemişsiniz. Para kazanmak için alın teri gerekir.

Birincisi o eklenti ücretsiz değil... İkincisi o videoları çevirene kadar canım çıktı sen hangi alın terinden bahsediyorsu... üçüncüsü videolar 10 Tl 500 Tl değil...
İyi oku bence sonra cevap yaz

Marka Tescil

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
O videoları çevirip satmak için peki izin aldın mı?
ErhanCelikk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

O videoları çevirip satmak için peki izin aldın mı?

Pardon kimden izin almamız gerekli acaba...

Marka Tescil
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Muhtardan alacak değilsiniz. Seo tekniklerinde de videolar var. Semoz videoları önce orayla anlaşılmış sonra böyle bir iş yapılmış. Tabi bir fark var o arkadaşımız bu işi paraya dökmeyi düşünmemiş.

Videonun asıl yapımcısından izin aldınız mı?

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

Muhtardan alacak değilsiniz. Seo tekniklerinde de videolar var. Semoz videoları önce orayla anlaşılmış sonra böyle bir iş yapılmış. Tabi bir fark var o arkadaşımız bu işi paraya dökmeyi düşünmemiş.

Videonun asıl yapımcısından izin aldınız mı?

Sen bu işi bildiğine emin misin abiciğim... Bunun için bana para vermeleri lazım bi nevi eklentinin reklamını yapıyorum... İkincisi wmaracı,fubb,***,iyiniyet gibi devasa sitelere backlink bırakıyorum...

Bunun Faydaları?

1)Bu işi bilen ve parsı olan bir insan eklentiyi düşünmeden alacaktır...
2)Bu eklentiye gidecek para 50 $ ise getisi bazı insanlar için 1000$ bile olabilir.
3)Backlink yapıp reklamınıda yapıyorum.
4)Videonun kaynağı değişmiyor kendi sunucularında çalışacağı için sunucu DNS hit konusunda avantaj kazanıyor.
5)Bu eklentiyi duymayanlar duyuyor ve inceliyor(wordpress sitelerinde sitesi değerleniyor)
6)Bir farlı dilde video çevirisi oluyor.
7)Daha sayayım mı?

SEO Ruhunu öğrenmemiz geregecek bu ülkede....

Ek Olarak: Ayrıca parası olmayan insanlara pim yolu ile attım çoğuna. bu işi para için yapmadığımı onlar biliyor... Kimse sana al veya alma diye bir zorlamada bulunmuyor ki...

Marka Tescil

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

lonely2134 adlı üyeden alıntı

Sen bu işi bildiğine emin misin abiciğim... Bunun için bana para vermeleri lazım bi nevi eklentinin reklamını yapıyorum... İkincisi wmaracı,fubb,***,iyiniyet gibi devasa sitelere backlink bırakıyorum...

Bunun Faydaları?

1)Bu işi bilen ve parsı olan bir insan eklentiyi düşünmeden alacaktır...
2)Bu eklentiye gidecek para 50 $ ise getisi bazı insanlar için 1000$ bile olabilir.
3)Backlink yapıp reklamınıda yapıyorum.
4)Videonun kaynağı değişmiyor kendi sunucularında çalışacağı için sunucu DNS hit konusunda avantaj kazanıyor.
5)Bu eklentiyi duymayanlar duyuyor ve inceliyor(wordpress sitelerinde sitesi değerleniyor)
6)Bir farlı dilde video çevirisi oluyor.
7)Daha sayayım mı?

SEO Ruhunu öğrenmemiz geregecek bu ülkede....

Ek Olarak: Ayrıca parası olmayan insanlara pim yolu ile attım çoğuna. bu işi para için yapmadığımı onlar biliyor... Kimse sana al veya alma diye bir zorlamada bulunmuyor ki...

Senin bahsettiğin o "SEO RUHU" sanırım sitelere spam link bırakmaktan başka bir işe yaramıyor :)
Kimsenin fikrini yargılayamazsın burada bir konu açmışsın arkadaş sana yorum atmış kalkıp çocuk azarlar gibi azarlama hakkını kendinde bulman gülünç bir durum.

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

Metin2Turkey Forumu adlı üyeden alıntı

Senin bahsettiğin o "SEO RUHU" sanırım sitelere spam link bırakmaktan başka bir işe yaramıyor :)
Kimsenin fikrini yargılayamazsın burada bir konu açmışsın arkadaş sana yorum atmış kalkıp çocuk azarlar gibi azarlama hakkını kendinde bulman gülünç bir durum.

Azarlamada bulunmuyorum 1.si sadece yaptığım işin etikliğinden bahsediyorum
Ayrıca benim fikrimi yargılayan o... Ne zamandan beri makale,video yazı vb şeyleri satmak etik dışı bir davranış oldu...

Marka Tescil

HeRaM41 HeRaM41 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 313
  • Beğeniler 17 / 33
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam sizi bu eklentiyle haşır neşir olarak gördüğüm için k.bakmazsanız birşey sormak istiyorum ben bu eklentiyi buldum ingilizcemde iyi olduğu için bir konuda yazanları ayarları vs. uyguladım ama kayıt ettiğimde yazıda türkçe karakter problemi oluştuğunu gördüm bunun çözümü nedir?

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al