brkakts adlı üyeden alıntı

Tekrar başvuruda bulunucam. Sitede yapmam gereken nedir? Google Adsense haricinde, Türkiye’de yayıncılara reklam veren iki şirketin reklam kodları başvurudan önce kaldırmalı mıyım?


brkakts adlı üyeden alıntı

Peki konuyla ilgili irtibata geçmek mümkün müdür?


alidemiral adlı üyeden alıntı

5-6 yazıyla onay alanları okumuştum. Siz de yazmışsınız. Diyelim ki birkaç içerikle başvurulacak... Acaba bu içeriklerin yayın tarihleri bir etken midir? Yani; birbirine yakın zamanlar olması veya her içerik arasında -atıyorum- 4 hafta veya 1 buçuk ay veya 3 ay olması fark eder mi?


brkakts adlı üyeden alıntı

Hakkımızda sayfası yerine Künye sayfası oluşturmuştum. Haber sitelerinde hakkımızda bölümü olmak zorunda mı hocam?


brkakts adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba maalesef ne yaptıysam Google Adsense, siteye onay vermiyor.


brkakts adlı üyeden alıntı

Konuya ilişkin gelişme olduğunu sizlere bildirmek için açıklama yapma ihtiyacı duydum.

Herkese merhaba,
Google Adsense ile ilgili konunun erbabı kişilerinde yardımıyla onay almak için eksik veya fazlalık ne varsa site üzerinde giderilmeye çalışıldı. Son yapılan düzenleme ile diğer reklam şirketlerine ait kimlik kodu da olmak üzere tüm kodları kaldırdığımızın ardından başvuruyu tekrar yaptığımızda aldığımız sonuç az önce neticelendi.

Sonuç olarak buradaki arkadaşlarımı dinleyerek, onların konuyla ilgili tecrübelerinden, deneyimlerinden bilgi alarak site üzerinde yapılan değişikliklerin ardından maalesef üzülerek söylemeliyim ki; yerel haber sitemiz olumsuz sonuçlandırıldı.

Bu konuyu açarken, ekran görüntüsü olarak sizlere neden onay alamadığımızla ilgili açıklamada bulunmuştuk. Akabinde de harfi harfine metni de buradan sizlere göndermiştik.

Aşağıdaki metin Google Adsense'den gelen açıklamadır;



Yerel haber sitesine girilen içeriklerin %40'ı yerel kurum ve kuruluşlara ait kaynaklardan, %50'si ajanslardan ve %10'u ise tarafımızca gündeme ilişkin yerel konumdaki konularla ilgili haber içeriği üretimidir.

Sitemizi incelemeniz için https://www.buguncarsamba.com adresini buraya bırakıyorum. Önerileriniz nedir, olumlu sonuçlanabilmesi için daha neler yapabiliriz?

Sevgili Burak,
Daha önce de dediğim gibi içerikleriniz özgün yani size ait olmalı. Sen yine de %40 içerik şuradan %50 içerik buradan geliyor diyerek politika ihlal nedenini ifade etmiş oluyorsun. Sistem siteyi onaylaması için en önemli neden "özgün" içerik-haber olmasını sağlamalısınız. Şu an ki durumda çektiğiniz haberlere verilere bakılınca kopya içerik olarak görüyor. Onay aldıktan sonra bu veri çekimini yapmanızı öneririm.