Merhabalar, geçen yıl wordpress ile açtığımız sitemiz sosyopol.com'un 1 yıllık hosting hizmetinin süresi doldu. Elimde cpmpve.tar.gz dosyası var onunla tekrar kurmayı deneyeceğim farklı hosting ile. Bazı sorunlarım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bu platforma ve içerisindeki uzmanlara güveniyorum.

1. Domain uzantısını değiştirmeyi planlıyorum sosyopol.space olarak. Bu eski dosyaları wordpress arayüzüne yüklerken farklı alan adları barındırması nedeniyle sorun yaratacak gibi duruyor. Neleri değiştirmeliyim klasorde veya bu sorunu direkt çözecek bir eklenti var mı?

2. Site arayüzünü elementor pro ile tasarlamıştık. Oradan hazır Template kullanmadık ama bloklar kullandık. yükleme aşamasında burada bir sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir? (direkt eklentiyi de eleştirebilirsiniz tabii)

3. Sitemin MySQll yedeğini en son haliyle güncelleyemedim hosting sürem dolana kadar. Bu eski tasarım, blog yazılarım gibi şeyleri yeniden kullanmamda sorun teşkil eder mi?

4. Veridyen hostinge geçeceğim hostgatorden sizce mantıklı mı? alacağım paketler aşağı yukarı aynı bantlarda.

Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.