-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mantık belli zaten biliyorsun dur 350$ lık hesap ile daha rahat yapılır 350$ lık hesap yoksa yine yapılır da o şekil de uzun kalmaz. Misal benim methodum da 1k sorunsuz harcata biliyorum lakin 2 saat için de harcaması gerekiyor hesapları hazırlayıp önden sonrasın da seri şekil de reklam çıkılır ise dediğiniz yapıla bilir benim sistem de de
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Varya çok boş yapıyorsun ver hosting bilgilerini veya akşam 9 da evde oluyorum tw aç yapayım sana senin adına senin hesabında yaparsam burda anırcan beş krş parada istemiyorum senden ssadece Google in parasını ver yeter %100 ler sana kalsın Parana muhtaç değilim şükür
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklam ve seo hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konu sahibi ile yüz yüze gorusmus bırısıyım egıtım dahıl verdım methıdlarda degısıklık sebebıyle egıtımı durdurup ödemesını ıade ettım para konusunda sıkıntı yaratmayacak bırıdır oturup yuzyuze çay kahve yemek yıyen bırıısıyım onun ıcın suan donen konusmalar cok sacma gelıyor ıkı arkadas ıcınde dıyecegım tek konu lutfen uzatmamanız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İş tarafımca alınmıştır denemeler yapacağız sonuç istediğimiz gibi olur ise çalışmaya devam edilecek