Tosa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurumsal Yönetim Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yıllardır bende wordpress siteleri ile uğraşıyorum alıp satıyorum vs vs. Bu güne kadar ne temalar indirdim ne ayarlar yaptım internetten bularak ama hiçbiri istediğim sonuca ulaşmadı.
Şu koskoca forumda ya ben bu işin ustasıyım diyecek biri.
Tek soru tek cevap istiyorum.
Google puanlamasında bu sitelerin hız ve puan oranlarını mobilde %100 masa üstünde %100 yapacak birileri var mı? aramızda
Not: Web sitelerin %99'u kurumsal sitedir.
cevaplar ve yorumlar için teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu istediğinize "yaparım" diye cevap verenler olursa itibar etmeyin. Hele ki bir eklenti, bir kaç kod ile bunu yaparım diyenlere de itibar edip paranızı kaptırmayın.
Site hızı ile puanlar aynı şeyler değildir. Puanı %100 yapılan bir sitenin açılma hızı hiçte %100 değildir.
Özellikle birbirinden farklı projeler ve temalar sözkonusu ise daha da dikkatli olun.
Öncelikle size gerekli olan Site açılış hızı mı yoksa Sitenin %100 olması mı buna karar vermelisiniz. Site açılış hızı sizin için daha önemli ise bu konuda hizmet veren ve işini gerçekten hakkıyla yapan ve hakkını da isteyen birileri var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Web Tasarım, Sosyal Medya Dan.
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Temadan Temaya Değişir Ben *** da Wordpress Hız Optimize Hizmeti Veriyorum Nadir de Olsa Bir kaç tema da yaptıklarım işlemiyor para iadesi yapıyorum böyle durumlarda
Forumu incele araştır işin ehlinden bir kere hizmet al ve rica et bir kaç taktik gösterirler belki basitinden bir nebze de olsa işine yarar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar sakaryawebsite.com 'da iletişim bilgilerim mevcut tema tema gidelim değerleri yakaladığımız temaya ödeme sağlayın nasıl fikir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hız optimize gibi eklentiler vardır ücretsizini kullan işe yararsa ücretli al gitsin işe yaramazsa zaten olmayacak birşeydir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wp meteor yada wp rocket kullanın 1 yıllık lisans 50 tl idi yanlış hatırlamıyorsam pagespeed i yeşillendirmek istiyorsan.
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd