Fiverr uluslarası freelancing çalışma platformunda level 2 satıcı seviyesine ulaştım. Yüzlerce müşteriden gelen toplamda 84 adet beş yıldız değerlendirmesi aldım neyse ki hiç olumsuz yorum ile karşılaşmadım. Aslında geçen yıl olması gerekiyordu fakat uzun bir süre Fiverr hesabımla ilgilenememiştim haliyle bugüne kaldı. :) Fiverr üzerinde aktif iki hizmetim var. WordPress veritabanı temizliği ve yine WordPress için sunucu kurulum & optimizasyon hizmeti veriyorum.

Bu esnada, hem pek çok yabancı bireylerle ve şirket yöneticileriyle tanışma fırsatım oldu hem de müşteri problemlerine çözüm ararken sektör ile alakalı bir çok yeni tecrübe edinebildim. Müşteri kitlem genellikle ABD, Almanya, Avustralya ve Fransa ağırlıklıdır.

Fiverr üyelerinin, yeni başlayacak olaranların sorularını yanıtlamak isterim. Aynı şekilde aklınıza takılanları da sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Belki WMAracı üyeleri arasında Fiverr hizmeti veren pek çok kişi olabilir. Onlarla da yeri geldiğinde fikir alışverişi yapmak çıkarımıza olacaktır.