üniversite öğrencisiyim daha ilk taksidini bile ödemedim ve de ödeyemeyeceğim belli oldu.
internet üzerinden 3 5 iş yapar taksidi çıkarırım diye düşünüyordum fakat neredeyse 2 hafta oldu tek bir iş bile yapamadım. neyime güvenip aldıysam.
aslında bunu buraya yazma amacım satmaya çalışmak değil, biraz yakınmak istiyorum. neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum.
evet ,online dünyada pek bir becerim yeteneğim yok çünkü
olması için imkanım yoktu. yıllardır grafik tasarımda kendimi geliştirmek istiyordum ama param yoktu bilgisayar alamadım.
zar zor birisini ikna edip taksitle bunu aldım
(asus 4gb ram i3 10. nesil 256ssd. neredeyse 7000e aldım ve ekran kartı bile yok kendi içindeki var dahili mi denir artık neyse anladınız siz))
ne bileyim abi girip dizi film izlerim ödev yaparım yazı yazarım diye almadım ki. Bir şeyler yapar para kazanırım diye aldım .
Kendimi geliştiririm diye düşünmüştüm. Ama yok işte neyine güveniyorsun !
nasıl ödiycem ben bunun parasını. aldığım krediyle karnımı doyuramıyorum. ne olacak böyle. sadece ben mi. benim gibi binlercesi var biliyorum.
okuyup memur olup sıradan bir hayat yaşamak
istemediğim için bunlar başıma geliyor sanırım. ne vardı 3 5 milyara razı olsan adamakıllı okusan değil mi. yok işte hayallerini de hayal gücünü de kullanırsan sonuç bu.
kime ne diyeyim bilmiyorum. yönetimi mi eleştireyim aileme mi kızayım yoksa kendime mi söveyim?
ne vardı yani biraz yüzümüz gülse. Elimizi attığımız dal kuruyor.. Abi bırak gezmeyi tozmayı insani ihtiyaçlarımızı gideremiyoruz ki.
En son ne zaman alış verişe gittim kendim için bir şeyler aldım. Ya da arkadaşlarımla oturup bir kahve içtim rahatça. Aç uyuduğum günler oluyor ötesi var mı?
merak ediyorum. Neden ve yanlışım nerede?
ben ikisinin cevabınıda veremiyorum.
Dediğim gibi aslında satmak için bunları yazmıyorum.
Ciddi alıcılar pm -ironi