xyunusx666 adlı üyeden alıntı

ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı

Merhaba.

İlk sayfa (sitenin açılış sayfası - ana sayfa) hariç diğer sayfaların endexlenmesi için yapılacak çok önemli işlemler vardır. 2021 Kasım ve Aralık aylarında google yaptığı güncellemeler ile bir çok servisin işleyişinde köklü değişiklikler yaptı. Bunları takip ederseniz epey yardımcı olacaktır. 

Ayrıca, news kaydı güncellemeler ile değerini kaybetmiş olup indeks almakta (yeni siteler için) her hangi bir rolü kalmamıştır. Yakında bu servisde de çok ciddi güncellemeler olacak ve site sahiplerine zor talepler konulacak.

APİ ile indeksleme de size yardımcı olmayacaktır, çünkü yazılımınız buna müsait değil. (Laravel Ads).

İndeks almanız için yapabileceğiniz tek şey - google ads, reklam çıkmakdır.

 Yapıcı ve açıklayıcı mesajınız için çok teşekkür ederim hocam ufak ufak reklam çıkayım en iyisi bu aradada zamanla düzelir inşallah

Ben teşekkür ederim.

Ama zamanla düzelecek değildir bu sorun. Bu arada sadece siz değil, milyonlarca site aynı durumdadır. 

Çözüm tabii olacak, ancak artık ücretsiz olan bir çok servis ücretli olacaktır. Örneğin, başta ülkemizin bir çok esnafının da ekmek yediği harita kayıtları tamamen bitti. Eskiden Google Benim İşletmem olan ve ücretsiz kulanılabilen servis adını değiştirerek Google İşletme Profili oldu. Şimdilik ücretsiz olsa da eskisi gibi hemen kayıt olup konum ekleyemiyorsunuz. (ekleme yolları tabii ki vardır).

Bu servis özellikle çok yakın gelecekte ücretli hale gelecektir.