heptasarim adlı üyeden alıntı

Sadece sizin değil herkesin aklına gelmiştir. Hayırlı teskereler şimdiden. Kafaya takılacak bi şey değil bu. Hayırlısıyla askerden gelin, tatlı tatlı rekabet edelim bu işten ben vazcaymazsam tabii :)

E-ticaret sitesini kendim hazırlıycam. Scripti kendim yazmıycam tabii ama onun için para vermiycem. Öncelik olarak sosyal medyadan satmayı planlıyorum,site daha sonra açılacak.

Ayda 100 tane falan satılır mı acep ?

Ek Olarak:

Para hangi kısım için daha çok gerekir sizce ? Ve ortalama ne kadar bütçeyle girmek lazım ?

Sosyal medyada çok fazla satılacağını sanmıyorum. Bir site açıp güzel birde seo yaptırırsanız size 100TL sitenin masrafı çıkmaz sitenin reklamınıda sosyal medyada yapsanız daha iyi olabilir. ve güzel birde yorum sayfası hazırladınızmı alanlardan alışveriş ile ilgili yorumlarını yapmalarını isterseniz ve anasayfada görünürse eminimki çok fazla ilgi görecektir. Almak isteyenler kesinlikle yorumları dikkate alarak alacaklardır. nasıl bir film izlerken direk yorumlara bakarız onun gibi :)

bütçe içinde siz sadece sipariş üzerine satış yapmak gibi bir imkanınız varsa çok daha iyi olur ve masrafınız olmaz.