lostyazilim
tr.link

Web'de Tişört Satışı

13 Mesajlar 2.596 Okunma
lstbozum
tr.link

heptasarim heptasarim Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum 1
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 144 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar. Basit bir projem var. Gerçi bu noktadaki projeler pek açıklanmaz ama sosyal medyaları kullanarak tişört satmayı düşünüyorum. Fiyatlar genelde 10 liranın az üzerinde olacak. Eğer tutarsa e-ticaret sitesiyle devam edicem.

Sizce tutar mı arkadaşlar sosyal medya üzerinden tişört satışı.

wmaraci
reklam

mustiraper mustiraper SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 15, (%100)
Bence güzel olur ama biraz emek ve para ayırmanız gerekecektir muhakkak. Ama ilk siparişinizden sonra herşey güzel olur.
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

MT Reklama
Haskovo

May May Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 64 / 82
  • Ticaret 4, (%100)
Baskı düşünüyorsanız ve sipariş üzerine basmayı düşünüyorsanız piyasayı bir araştırın derim.
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

nakolik nakolik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad F** N**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 42 / 43
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam bende yapmayı düşünüyordum ama askerden sonraya kaldı. E-ticaret scripti hazırlatarak satış yapmanızı öneriyorum. Sayet ben gelirce 3 5 Bin lira harcayarak çok kaliteli bir e ticaret sitesi scripti hazırlatacam. Tişörtleri bendeki bir fikirle satış yapacağım, gelince görürsünüz :) Ben sizden önce karar vermiştim yanlış anlamayın sizden etkilendiğimden değil.
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum 1
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 144 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

nakolik adlı üyeden alıntı

Hocam bende yapmayı düşünüyordum ama askerden sonraya kaldı. E-ticaret scripti hazırlatarak satış yapmanızı öneriyorum. Sayet ben gelirce 3 5 Bin lira harcayarak çok kaliteli bir e ticaret sitesi scripti hazırlatacam. Tişörtleri bendeki bir fikirle satış yapacağım, gelince görürsünüz :) Ben sizden önce karar vermiştim yanlış anlamayın sizden etkilendiğimden değil.

Sadece sizin değil herkesin aklına gelmiştir. Hayırlı teskereler şimdiden. Kafaya takılacak bi şey değil bu. Hayırlısıyla askerden gelin, tatlı tatlı rekabet edelim bu işten ben vazcaymazsam tabii :)

E-ticaret sitesini kendim hazırlıycam. Scripti kendim yazmıycam tabii ama onun için para vermiycem. Öncelik olarak sosyal medyadan satmayı planlıyorum,site daha sonra açılacak.

Ayda 100 tane falan satılır mı acep ?

Ek Olarak:

May adlı üyeden alıntı

Baskı düşünüyorsanız ve sipariş üzerine basmayı düşünüyorsanız piyasayı bir araştırın derim.

Yok baskıyı ben yapmıycam. Toptan alıp perakende satmayı düşünüyorum. Baskının altından kalkamam daha ucuza gelse de.

Ek Olarak:

mustiraper adlı üyeden alıntı

Bence güzel olur ama biraz emek ve para ayırmanız gerekecektir muhakkak. Ama ilk siparişinizden sonra herşey güzel olur.

Para hangi kısım için daha çok gerekir sizce ? Ve ortalama ne kadar bütçeyle girmek lazım ?

nakolik nakolik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad F** N**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 42 / 43
  • Ticaret 10, (%100)

heptasarim adlı üyeden alıntı

Sadece sizin değil herkesin aklına gelmiştir. Hayırlı teskereler şimdiden. Kafaya takılacak bi şey değil bu. Hayırlısıyla askerden gelin, tatlı tatlı rekabet edelim bu işten ben vazcaymazsam tabii :)

E-ticaret sitesini kendim hazırlıycam. Scripti kendim yazmıycam tabii ama onun için para vermiycem. Öncelik olarak sosyal medyadan satmayı planlıyorum,site daha sonra açılacak.

Ayda 100 tane falan satılır mı acep ?

Ek Olarak:

Para hangi kısım için daha çok gerekir sizce ? Ve ortalama ne kadar bütçeyle girmek lazım ?

Sosyal medyada çok fazla satılacağını sanmıyorum. Bir site açıp güzel birde seo yaptırırsanız size 100TL sitenin masrafı çıkmaz sitenin reklamınıda sosyal medyada yapsanız daha iyi olabilir. ve güzel birde yorum sayfası hazırladınızmı alanlardan alışveriş ile ilgili yorumlarını yapmalarını isterseniz ve anasayfada görünürse eminimki çok fazla ilgi görecektir. Almak isteyenler kesinlikle yorumları dikkate alarak alacaklardır. nasıl bir film izlerken direk yorumlara bakarız onun gibi :)

bütçe içinde siz sadece sipariş üzerine satış yapmak gibi bir imkanınız varsa çok daha iyi olur ve masrafınız olmaz.
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 15, (%100)
Bence büyük paralara gerek yok bunun için. Script ve seo konusunda biraz masraf olur. Gerisi gelir zaten...Yardımcı olmaya da çalışırım elimden geldiğince...
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

MT Reklama
Haskovo

• Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum 1
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 144 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

mustiraper adlı üyeden alıntı

Bence büyük paralara gerek yok bunun için. Script ve seo konusunda biraz masraf olur. Gerisi gelir zaten...Yardımcı olmaya da çalışırım elimden geldiğince...

SEO'yu kendim yapıcam. Script olarak PResta kullanıcam. Bu konuda masrafım sıfır zaten. Canımı acıtan şey ise tek bir altın bilezik değil de komple altın bileziğim olmasına rağmen boşvermem :)

• Üyelik 31.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 15, (%100)
Valla bence boşvermeyin derim...
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

MT Reklama
Haskovo

ugur ugur Lorem ipsum... Kullanıcı
  • Üyelik 29.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 490
  • Beğeniler 52 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Kurumsal bir yapıya brünmedikten sonra pek umulan satışa bürünemezsiniz. Bence webten değil reeiden satış yapın.

http://oguzhans.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al