-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam sorumu sormak için konu açmıştıma ama size de sormak istiyorum.
Web sitemi kurarken Apple ürünleri üzerine özellikle ipad üzerine yazılar yazmayı planlamıştım, şimdi ise tüm teknolojik konularda yazıyorum,
Sitemin başlığı Yeni ipad Blog ve Sitemin Sloganı Yeni ipad hakkında herşey Google da aramalarda bu şekide görülüyor web sitem Google üzerinden en çok okunan yazılarım Android tabletler üzerine oldu,
sizce site başlığını ipad ve Android Blog
site sloganınıda ipad ve android tabletler hakkında herşey
şeklinde düzeltsem SEO açısından etkisi nasıl olur ve Google sıralamam nasıl etkilenir, ipad sıralamasında geriye düşmeden Android sıralamasında yükselmek istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sayfanızın title(başlık)sini değiştirdiğiniz zaman Google Info düşecektir. Bununla ilgili başlıkta geçen anahtar kelimelerinizde ufak tefek oynamalar olacaktır. Şayet başlığınızda anahtar kelimelerinizin tümünü 61 karakteri geçmeyecek şekilde bir cümle olarak geçirirseniz kısa süreli dalgalanma ile birlikte eski yerinizi kısa sürede alacaksınız...
Android tabletler içeriğine backlink çalışması ve içerik çalışması yapıp backlinklerinizi bu sayfa veya kategori için alırsanız SEO açısından çok daha etkili olacaktır. Çünkü anasayfanıza hem "Ipad" hemde "Android blog" derseniz bir karmaşa olur. Tek kelimede 1 sayfayı hedeflemeniz daha mantıklıdır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir konuyu sizinle de danışmak istedim.
En iyi backlink analiz aracı sizce hangisi ? Ahrefs mi, MajesticSEO mu ya da başka bir alternatif mi?
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
PR 3 olan alışveriş sitem dün itibari ile pr 0 oldu. Neden bu şekilde olmuştur?