bende farkı bankaların kredi kartlarını vs denedim devoloper hesap satın almak için banka para bizden cıkdı diyip provizyon detaylarını vs paylaşıyordu ve farklı bankalar bunlar ama apple ise para bize gecmedi diyordu her seferinde sonra para bir süre sonra hesaba iade ediliyordu ama satın alım malesefki gercekleşmiyordu ben telde görüştüm mailde görüştüöm bankanın bana verdiği apple paranın gitdiğini belgeliyen evrakları mail yolu ile iletiyordum ama her defasında bir kacgün sonra parayı tekrar iade ediyordu apple ama satın alım yapamıyordum cok kişide aynı sorunları özellikle devoloper hesabı satın alırken apple ile malesefki yaşamış yaşıyor cok şikayet konusu var türkiyeden bu kouda apple hakkında oda sizin sorununuzla aynı deyil ama devoloper hesap satışı için sorunu bazende söyle acıklıyolardı türkiyede apple ye ait malesefki bir banka hesabı bulunmuyor türkiyeden gelen ödemelerde hangi bank olursa olsun aracı bir kurum tarafından sağlanıyor denildi işte o aracı kurumdan dolayı bu sorunlar yaşana biliyor denilmişti bana applenin devoloper satışı konusunda görevli olan yabancı görevlileri ingilizce konuşarak anlaşa bilirsiniz türkiyedeki apple görevlierii o konuda yardımcı olamıyolardı sadece belirli kişiler applenin devoloper konusunda satış ve teknik destek vs o kişiler ilgileniyormuş türkiyedeki apple gör4evlileri biz o konudaki ödemeleri vs göremiyoruz sorun neden kaynaklı bilemiyoruz diyip oryaya yönlendirler beni ne ise kısacası ben şunu söyleyim siz sorunsuzca istediğiniz her hangi bir uygulama vs satın alım yapmak istiyorsuz doğrumu ben bir cözüm yolu biliyorum bende bu sorunları yaşadığımda o cözümü bulup defalarcaz devoloper hesabı satın aldım hic bir sorun yaşamadım sizn sorununuzda cözümü bu benim keşvettiğim yolla kesin kolayca apple hesaplarınızla kolayca satım alım yapabiliyorsunuz ciddi iseniz bana mesaj atın kesin cözümünü biliyorum