AdsMaster adlı üyeden alıntı

Dostum ücretsiz reklam açtrmak istedin sana olmaz dedim rica ettin diye 1 adet onaylatıp yayına sokup veririm kalanını kendin yaparsın dedim. Ödemeyi yayından sonra yapacağını söyledin ben de kabul ettim. Hemen reklamı gireceğimi söylemedim. İstanbul'da teknik servis reklamı vereceksin benim hesaplarımla vereceksin bir de reklamı bana açtıracaksın ben bilmiyor muyum o işten o parayı kazanmayı :) yine de tamam dedik ama kimse senin elemanın değil para göndermediğine göre ben ne zaman müsait olursam o zaman işi yapıp sana sunacağım çünkü parayı verip vermeyeceğin belirsiz. Ben senin personelin değilim ki :)

Ben ücretsiz reklam açın demedim. Hesabı yayına alırsınız görürüm ödemenizi yaparım dedim. Ödemenizi almazsanız kampanyayı durdurursunuz. Ama ben ödemeyi gönderdikten sonra size ulaşamama ihtimalim yüksek çünkü telefon numaranız bile normal bi numara değil. O yüzden ilk ticarette orta yolu bulmak için reklam yayına girsin hemen ödemenizi geçerim dedim sizde tamam dediniz bilgileri istediniz. Aradan 1 saat geçti mesaj attım gördünüz cvp vermediniz. 1 saat sonra tekrar yazdım onada cvp vermediniz. Tabiki personelim değilsiniz girmeyebilirsinizde yoğunda olabilirsiniz. Ama okuyup cvp vermemeniz hoş değil bence.