Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere "Bootstrap Classic" adlı kendi yaptığım temayı paylaşmak istiyorum! Bu tema benim yaptığım ilk tema ve aslında üzerinden baya bir zaman geçti ancak çok kullanışlı olmadığı için paylaşmak istememiştim ve hem öğrenerek hem de yaparak ilerliyordum. Bugün javascript/css/html bilgimin biraz artmasıyla hem olası hataları giderdim hem de daha kullanışlı bir tema yaptığımı düşünüyorum. Ön izlemesini görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

 

Tema Özellikleri:

  • Bootstrap kütüphanesini kullanıyor ve classic yapıda olduğu için özelleştirilmeye çok açık.
  • Menu kullanımı diğer temalarda olduğu gibi alt menü için bir kez alttan tire (_) koymanız yeterli. Eğer iki kere alttan tire () koyarsanız görünmeyecektir.
  • Mobil uyumlu ve ana sayfada mobil uyumlu bir öne çıkan gönderiler hızlıca gösteren bir alan var.

Kurulum:

UYARI: Öncelikle kendi temanızın yedeğini alın!!!

  1. Öncellikle buraya tıklayarak temayı indirelim.
  2. XML dosyasını metin belgesi uygulaması ile açın tüm yazıyı CTRL+A ile seçip CTRL+C ile kopyalayın.
  3. Blogger anasayfasından tema sekmesini açın ve özelleştir butonun yanındaki oktan ilk önce kendi temanızın yedeğini alın.
  4. Ardından HTML'i düzenleye tıklayın.
  5. Editörden herhangi bir yazıya tıkladıktan sonra yine CTRL+A ile tüm yazıları seçip CTRL+V ile yapıştırın.

Kopyala yapıştır şeklinde anlatmamın sebebi yüksek ihtimal daha önce oluşturduğunuz widgetlar ile çakışmalar yaratacağından. Eğer bu şekilde kurulum yaparsanız temiz bir kurulum yapmış olursunuz. Ancak tüm widgetlarınız sıfırlanır.

 

UYARI: Bu tema ücretsizdir ve herhangi bir yerde satılamaz veya izinsiz ve atıfta bulunmadan yeniden dağıtılamaz. Bu tema beta mantığındadır ve kuvvetle muhtemel hatalar bulunmaktadır. Geri bildirimler doğrultusunda güncellemeler yaparak hataları elimden geldiğince hızlı gidermeye çalışacağım.

Umarım tema sizin için kullanışlı olur! İyi günlerde kullanmanızı dilerim!

 

Ve ayrıca dostlar, HTML tasarımlarını Blogger'a uyarlayarak pratik yapmaya devam ediyorum. İstediğiniz MIT lisanslı HTML tasarımlar varsa linkleri benimle paylaşırsanız uyarlamaya çalışırım.