kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Seo aramasında ilk sırada çıksaydın şimdi sende backlink satışı yapıyor olacaktın.

Backlink paketi satmak için SEO kelimesinde 1.Sayfada mı olmam lazım :) Emin ol şu zamana kadar hiç öyle bir azmim olmadı :) Seo makaleleri yayınlıyorum ben, insanları bilgilendiren şeyler...

Karyotip adlı üyeden alıntı

Bu işi yapanlarda işe yaramadığını biliyordur.3-5 program satın alıp seo yapıyorum diyorlar. :)
Sadece 1 kere satın aldım ve işe yaramadığını gördüm daha da bulaşmıyorum o işlere. :)

En iyisini yapıyorsunuz :)

KingReis adlı üyeden alıntı

Seo Aramasın'da ilk 10'da olanların bi backlinklerine bakı ver. Sonra tekrar yaz buraya.

Gayet güzel bir cevap :)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Ben bu ülkede seo işlerinin nasıl olduğunu çok yakından takip eden biriyim. Mesela bu yazıyı buraya koyup seo kelimesinden sitene link vermişsin. Sonra backlink paketleri fiyaskosu diye konu açmışsın. Senin yaptıığınla yazdığın arasında büyük fark var. Yazının kaynakçasında site adresin varken seo kelimesinden sitene link vermeni açıkçası bir fiyasko olarak görüyorum. Amacın insanları bilgilendirmek mi yoksa buradan sitene gelecek link mi?

Arama motoru optimizasyonu ve özgün kaynak verilmiş bir makale içerisinden, site genelinde de SEO ile ilgili paylaşılan bir yerden SEO kelimesinde link alıyorum dikkat edersen :)

SEO kelimesinden siteme link vermem konuda da SEO dan bahsetmemdir. SEO ile ilgili makale içerisinden link almak gidipte ad**t sitelerden linkfarm sitelerden link almaktan daya iyidir.

Sakın yanlış anlama arkadaşım seni iyi tanıyorum... Böyle geri düşünerek bir şey kazanamazsın emin ol :) Sitenin içeriği ile alakasız 100 yerden link alacağına siten ile benzer anahtar kelimeler içeren yerden 1(BİR) adet link alman yeterlidir.

Bu cevapta zaten bu konuya uzaktan yakından VAKIF olmadığını gösteriyor. Özür dilerim :)