glutentarayici.com için 1500 TL lik paket alımını yapmak isterim.
UZMAN paketi almak isterim.
05302155303 yazabilirseniz sevinirim.
%100 Yukselme Garantisi! Dev SEO Paketleri! Google Uyumlu %100 Manuel Calismalar! |
1.470 Mesajlar | 1.517.613 Okunma |
glutentarayici.com için 1500 TL lik paket alımını yapmak isterim.
1500 TL lik paket alımını yapmak isterim.
İş alımına devam ediyor musunuz? Google haritalar yorum paketi almak istiyorum. Whatsapp sipariş hattınız çalışıyor mu?
Cevabın için şimdiden teşekkürler.
hala güncel ise ve işe yarıyorsa almak isterim
İş alımına devam ediyor musunuz? Google haritalar yorum paketi almak istiyorum. Whatsapp sipariş hattınız çalışıyor mu?
Cevabın için şimdiden teşekkürler.
hala güncel ise ve işe yarıyorsa almak isterim
Paketler Güncel, iş alımı açık. whatsapp üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.
Kendilerinden UK merkezli sitemiz için özel SEO hizmetini bugün itibariyle aldık. Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde yolumuza devam. Kendileriyle uzun süre çalışmayı hedefliyoruz.
Özverili, titiz ve güvenilir bir arkadaşa benziyor. Başarılı bir şekilde uzman paket için anlaştık . Umuyoruz ki faydasını göreceğiz. Teşekkür ederiz.
Mesaj 3 defa düzenlendi. Son düzenleyen: davetiyemix (21.09.2024 19:22)
Mesajım bulunsun. +
davetiyemix adlı üyeden alıntı
Özverili, titiz ve güvenilir bir arkadaşa benziyor. Başarılı bir şekilde uzman paket için anlaştık . Umuyoruz ki faydasını göreceğiz. Teşekkür ederiz.
Çalışma sonrası : Makalalerin yeteri kadar iyi olmadığı , yapay zeka ile yazıldığı çok aşikar.
Temennim çalışma yapılırken arkadaşın daha özverili çalışması.
Bu yorumu kötü niyetinizden değil, bilgisizliğinizden yazdığınızı varsayıyorum..
O makalerle 100 lerce sitede tanıtım yazıları çıkıldı. Makalenin kopya görünmesi bir eksi değil büyük bir artı. Backliklerinizin indexlendiğini gösterir. %93 intihal dediği makale zaten sizin indexlenen backlink makaleniz gördüğünüz gibi. Eleştiri yapmadan önce sorun öğrenin önce bir zahmet.
başlagıç paket örnek raporu varmı dm den dönüş alacatım birde ne akdar sürede teslim