lostyazilim
tr.link

Yapay Zeka İçerik Anketi - Yapay Zeka İçerikler İşe Yarıyor mu?

16 Mesajlar 1.559 Okunma
lstbozum
tr.link

EkipNetwork EkipNetwork akacak para hesapta durmaz Platin Üye
    • Üyelik 18.10.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad H** M**
    • Mesajlar 1274
    • Beğeniler 365 / 365
    • Ticaret 170, (%100)

emrehandilekci adlı üyeden alıntı

Şuan yeni kurduğum internet sitem üzerinde deneyimliyorum. Halen de deneyimlemeye devam ediyorum. Benim internet sitemde de index problemi mevcut. Anlık indeks uygulaması kurmama, jetpack aracılığı ile site haritası oluşturup manuel yükleme yapmama rağmen organik aramalarda gözükmüyorum. Analytics ve Console kısmında da gözükmüyor. Bundan sonraki süreçte makalelerin bir kısmını yapay zeka ve el ile oluşturmayı bir kısmını da tamamen insan ürünü olarak oluşturmayı hedefliyorum. Bakalım bu şekilde etkilerine daha iyi şahit olabileceğim. İşimizi kolaylaştırdığı doğru ancak bir noktada da bize dem vuruyor.

Gelişme oldukça buradan paylaşır mısınız? 

1-2 ay gibi süreler test için yeterli süreler değil ama doğal iceriklerin kısa sürede indekslendigini biliyoruz. Yapay zeka icerikler için tabi ki geniş bir zaman aralığına ihtiyacımiz var. Zaman ilerledikçe durum güncellemesi yaparsanız seviniriz.

DeepWebook

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    reklam

DeepWebook DeepWebook WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 08.11.2022
    • Yaş/Cinsiyet 43 / E
    • Meslek Tattoo Artist
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad İ** A**
    • Mesajlar 14
    • Beğeniler 6 / 5
    • Ticaret 0, (%0)

Yok arkadaşım yok. Bu GOOGLE denen ucube, bize ekmek yedirmemekte son derece kararlı, 10 senem bu şekilde heba oldu gitti.

MrGokturk MrGokturk LisansKovaniCom Kullanıcı
    • Üyelik 05.10.2023
    • Yaş/Cinsiyet 18 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad T** A**
    • Mesajlar 8
    • Beğeniler 2 / 1
    • Ticaret 0, (%0)

Güzel yapıldığı takdirde yarıyor.

• Üyelik 18.10.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad H** M**
    • Mesajlar 1274
    • Beğeniler 365 / 365
    • Ticaret 170, (%100)

Gelişmelerden haber bekliyoruz

wmaraci
    wmaraci

emrehandilekci emrehandilekci İnş. Müh. Kullanıcı
    • Üyelik 09.08.2022
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek İnşaat Mühendisi
    • Konum Aksaray
    • Ad Soyad E** D**
    • Mesajlar 5
    • Beğeniler 3 / 5
    • Ticaret 0, (%0)

EkipNetwork adlı üyeden alıntı

Gelişmelerden haber bekliyoruz

Şöyleki; bir güncelleme geçeyim. Google AdSense üzerinden bu içerikler ile onay alınamıyor diyebilirim. Onay alınsa bile alınabilmesi ciddi anlamda zor. Çünkü yazılarınızı zamanla deneyimlerinize dayanarak hazırladığınızda eksik kalan noktalar az olduğu için SEO açısından çok daha rahat bir kazanım sağlıyorsunuz. Ancak yapay zeka bunu tespit edemiyor. Özellikle teknik içerikli sitelerde (mühendislik, mimarlık, ...) gibi sitelerde ziyaretçilerinizin ihtiyaçlarını karşılayamıyorsunuz. Ancak biraz daha haber niteliği taşıyan gündeme yönelik ve güncel gelişmelere dair yazıları yapay zeka ile nokta atışı hazırlayabildiğiniz bile oluyor. Buna eminim. Emin oldum. Benim çalışma alanıma göre tüm makalelerimi elden geçirerek özenle hazırlamam şart. Hiç bilemediniz yapay zeka ile ön makale hazırlayıp üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Ancak bu konuda uzman değilseniz bu sizin için tamamen bir yıkım oluyor. Aldığınız 3 -5 ziyaretçi varsa bile onuda kaybediyorsunuz. Yeteri kadar zamanla deneyimledim. Ziyaretçi sayıları internet sitenizdeki noksan noktaları tamamladığınızda çok ciddi manada artış gösteriyor.

EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

Web Fakülte (https://webfakulte.com) - Türkiye'nin İnteraktif Eğitim Platformu

• Üyelik 18.10.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad H** M**
    • Mesajlar 1274
    • Beğeniler 365 / 365
    • Ticaret 170, (%100)

Benim şu ana kadar edindiğim izlenim şöyle: Eğer ai'den tek başına çıktı alınıp yayınlanıyorsa bu çok fazla etkili olmuyor lakin aiden alınan çıktı düzenlenip yayınlanırsa o zaman etkili olabiliyor. Yani sonuç olarak insan eli değmesi, düzenlemesi gerekiyor her halükarda. Ancak bazı yapay zekaların kaynaklarını tam olarak belirtmemesi bir dezavantaj. Yazılarda kaynakça gösterilmesini önemli ve gerekli olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen piyasa ai rewriter denilen yeni bir iş modeline evrilecek. Biz de hazırlıklarımızı buna göre yapacağız. 

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al