EkipNetwork adlı üyeden alıntı
Gelişmelerden haber bekliyoruz
Şöyleki; bir güncelleme geçeyim. Google AdSense üzerinden bu içerikler ile onay alınamıyor diyebilirim. Onay alınsa bile alınabilmesi ciddi anlamda zor. Çünkü yazılarınızı zamanla deneyimlerinize dayanarak hazırladığınızda eksik kalan noktalar az olduğu için SEO açısından çok daha rahat bir kazanım sağlıyorsunuz. Ancak yapay zeka bunu tespit edemiyor. Özellikle teknik içerikli sitelerde (mühendislik, mimarlık, ...) gibi sitelerde ziyaretçilerinizin ihtiyaçlarını karşılayamıyorsunuz. Ancak biraz daha haber niteliği taşıyan gündeme yönelik ve güncel gelişmelere dair yazıları yapay zeka ile nokta atışı hazırlayabildiğiniz bile oluyor. Buna eminim. Emin oldum. Benim çalışma alanıma göre tüm makalelerimi elden geçirerek özenle hazırlamam şart. Hiç bilemediniz yapay zeka ile ön makale hazırlayıp üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Ancak bu konuda uzman değilseniz bu sizin için tamamen bir yıkım oluyor. Aldığınız 3 -5 ziyaretçi varsa bile onuda kaybediyorsunuz. Yeteri kadar zamanla deneyimledim. Ziyaretçi sayıları internet sitenizdeki noksan noktaları tamamladığınızda çok ciddi manada artış gösteriyor.