-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci/Gıda
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
"tatilyapiyorum.com | Yeni Nesil Tatil !" adında yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. Amacım, Türkiye'nin tüm illerini, ilçelerini, tarihi yapılarını, turistik bölgelerini ve yemeklerini tanıtan kapsamlı bir rehber oluşturmak.
Bu platformun gerçekten faydalı olması için sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Böyle bir sitede neler görmek isterdiniz?
Sitenin en az %75i bitmeden para kazanma olayına girmeyeceğim sonrasında sadece google reklamları olacak.
İlk etapta subdomain üzerinden bölgelerin meşhur yemeklerini tanıtıp tarif sitesi gibi bir girişim olacak. (81 ilimizi siteye ekledikten sonra açacağım.)
Fikirleriniz benim için çok değerli! Sizce bu siteyi daha iyi hale getirecek özellikler neler olabilir? Görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. 😊
ayrıca sitemizi inceleyip görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim....
Yeni Nesil Tatil Rehberi tatilyapiyorum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olduça güzel dediğin gibi 81 İl tamamlaman gerekiyor okuyucuyu biraz daha sayfada tutman lazım konulara alt başlık eklemen yararlı olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci/Gıda
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kodshop adlı üyeden alıntı
Olduça güzel dediğin gibi 81 İl tamamlaman gerekiyor okuyucuyu biraz daha sayfada tutman lazım konulara alt başlık eklemen yararlı olabilir.
Son 20 il kaldı. bitmek üzere bu hafta içerisinde bitmeyi hedefliyorum.
saitama adlı üyeden alıntı
Site isminiz akılda kalıcı şahsen seyaat rehberi olmasını isterim mesela istanbulda nereler gezilir neler içilir gibi gibi çok detaylı vermeniz mümkün olur
Teşekkürler. evet çalışma içerisinde bu şekilde başlıklar olacak. şuan var. İller bitince il merkezi sınırlar içerisindeki yerlerin tanıtımları ypaılacak.
Yeni Nesil Tatil Rehberi tatilyapiyorum.com