-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kendi dinime laf atmıyorum güzel kardeşim. Sen sadece dini önemseyip hareket edersen örümcek kafalı bir toplum haline geliriz. Haksızlık yapılıyor adam kayırılıyor.Benim anlatmak istediğim bu.
Ben de başarılar dilerim sana.
MT Reklama
Haskovo
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siyasi düşüncem beni ilgilendirir. Dini duygularım da beni ilgilendirir. Din dersi zaten gerekli bir şey. Bunu inkar eden yok zaten. Ama diğer bölümlere de gereken önem verilmeli yoksa örümcek kafalı insanlar ortaya çıkar. Bu sözümün sonuna kadar arkasındayım.
Dil öğretmenliklerinin dostluk ile alakası yok. Herkes yabancı dil bilmeli. İslam dünyası hakkında senden çok daha fazla bilgiye sahibim kardeşim. Benim modern diye tabir ettiğim bir batı yok öyle bir cümle kullanmadım. İslam dini önem verse de bilime, eğitime, çağdaşlığa ki bu inkar edilemez(Kur'an-ı Kerim'i okumuş biri olarak yazıyorum bunu) bu dini, istismar edenler bu ülkede oldukça biz o senin batı dediğin yerden daha geride olmak mecburiyetinde bırakılacağız.
MT Reklama
Haskovo
Vedat
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu ülke benim ülkem, tüm olumsuzluklara rağmen burdayım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Din kültürü öğretmeni atamalarının artması güzel ama yalnızca 3 almanca öğretmeni kadrosu açmak saçmalıktan başka bir şey değil. Madem iktidar dine bu kadar önem veriyor önce bu kadar öğrencinin emeğini/hakkını yemekten vazgeçsin.
Allah yardımcın olsun @mustiraper
1 kişi bu mesajı beğendi.