Hurkal
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakanlığın plansız ve programsız bir şekilde köklü değişiklikler yapmaya kalkışması en büyük problemdir eğitim sisteminde. Sınav sistemleri ve eğitim sistemi, müfredatlar adeta çocuk oyuncağı haline geldi.
Plansızlık ve programsızlık geçen seneki atamayla bu seneyi karşılaştırdığımızda ortaya çıkıyor. Geçen senenin alım şampiyonu 2464 kişiyle Sınıf Öğretmenliği, 4+4+4 eğitim sistemi nedeniyle bu atamada ilk atama kontenjanı 324 kişiye düştü. Birkaç ayda alınan bu kararın bir ön çalışması yapıldı mı? Hayır! Bu sene okula başlayacak tüm çocuklara gerçekten acıyorum, çünkü özellikle bu sene okula başlayacak olan çocuklarımız çok kalabalık sınıflarda, sinirleri yıpranmış sınıf öğretmenleriyle eğitime başlayacaklar ve birkaç sene maalesef bu "kalabalıklık" devam edecek.
Ayrıca gereksiz öğretmenlik yoktur ancak eğitim sistemi değişikliği ile Okul Öncesi Öğretmenliği neredeyse gereksiz hale gelmişti. Çünkü okula alım yaşı haddinden fazla indi bile. Bu branş için 4148 kişilik alım yapılacak olması beni en çok şaşırtan şeydir.
Geçmiş olsun @mustiraper. Belki seneye kalmadan yine bir şeyler değişir, Şubat atamasında hedefini tutturursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dediklerinize tamamen katılıyorum. Güzel bir yazı olmuş. Benim şuan son senem, yani bu öğretim yılının sonunda yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı' na gireceğim. Umarım dediğiniz gibi atamalarda değişiklik bizim lehimize olur.
Tabi '' ALAN '' kavramının da gelmesiyle yeni bir sistemde yapılacak artık bu sınav. Merakla bekliyoruz.
MT Reklama
Haskovo
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bende öğretmen olduğum için az çok takip ediyorum atama sayılarını. Siz bölüme giderken baştan lades demişsiniz zaten ataması olmayan bölüme gitmişsiniz. Neden bir kere daha sınava girip İngilizce öğretmenliğine gitmediniz ki ?
pinokyo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bana şaka gibi geldi.Resemen eğtim çocuk oyuncağı oldu artık heralde bakanların çocuklarının isteği doğrultusundamı yapılıyor bu atamalar 3 atama ne ayrıca arapça dinin dili fln değildir sadecepeygamber edendimiz(s.v) arap yarım adasında doğduğu için kuran arpça almanlarda bizim yakın bir dostumuzdu hemde komşumuzlardır yani ayıp yapmışlar bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Geçen sene okulumuzda ilk 2 ay Almanca öğretmeni yoktu. Sonrasında kadrosuz bir öğretmen geldi. Diğer okullarda da durum hemen hemen aynı. Neden bu kadar plansız bir atama var anlamadım açıkçası. Almanca çok önemli bir dil. Almanyadaki üniversitelerin kalitesi ortada. Benim size tavsiyem lise öğrencilerine ücretli Almanca dersi vermeniz. En azından atanana kadar. Umarım atanırsınız mezun olunca. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bölümü seçerken kendim istedim Almanca Öğretmenliğini. İngilizceye puanım tutuyordu.9 yıl ingilizce okuduktan sonra başka bir dil daha öğrenmem gerektiğini düşündüm.
Ghost adlı arkadaşımın da dediği gibi aslında atama yapılması gerekir. Şuanki sistemde zaten atama yapılması gerekir. Anadolu lisesi oldu nerdeyse tüm liseler.
Anlatış tarzım bu olmalıydı kusura bakmayın. Bu hükümetin istediği oluyor her zaman ve siz de az çok bilgiliyseniz ülkedeki eğitim durumu iyiye gitmiyor. Yandaşlar artıyor. Haksızlık katlanarak artıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Konuya yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
MT Reklama
Haskovo
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bak güzel kardeşim ben de müslümanım. LAf olsun diye yorum yazmayın.
MT Reklama
Haskovo