prodan regledigim yaklaşık 70 tane alan adı var.
bazılarını paylaşmam gerekirse,

sarki.pro
e-hastane.pro
adalet.pro (bir ara düşecek olan adalet net geçenlerde ne kadar çok backorder edilmişti.)
referans.pro
e-turkiye.pro
sektorel.pro
fullprogram.pro(kelimebazlı)
bedavaoyun.pro(kelimebazlı)
disdoktoru.pro
fotokopi.pro
baklava.pro (yunanlılar almasın degil mi?)
disticaret.pro

vs. vs. çok sağlam com net org comtr gentr vs vs dolu olan jenerik alan adlarının pro uzantılarını aldım.işin garibi daha almak istedidğim bir sürü jenerik alan adlarının prosu doluyken, nasıl olurda pro nun iş yapmayacağını , değersiz olduğunu söyleyebiliriz. Eğer böyleyse neden insanlar saman altında bualan adlarını aldılar.
Çünkü alternatifler de herzaman kazandırır.

Ayrıca diğer bütün alan adları dolu 8-10 tane ile beraber toplamda 70den fazla alan adı pro yu aldım. Halen araştırmalarım devam etmekte. Bu yatırımı 2-3 sene daha devam ettirsem dahi, domainler kaliteli oldugundan,getirisi farklı olacaktır.

bu alan adlarının satışını çevreme sunarken, mesela perdeci bir yakınıma sunum yaparken, profesyonel perdeci sloganı ile perde aramasında da ilk sıralarda çıkabilirsin açıklaması insanları tatmin ediyor. domainde sizde bilirsiniz ki, uzantı ne kadar önemliside , domainin sadeliği ve kısalığıda o kadar önemlidir. cikolata.com suanda satılmak üzere ve 6 haneli teklifler verildi. simdi atıyorum ben cikolatalar.com u o kadar a satabilkir miyim? hayır. çünkü sadelik ve ilk akla gelen değerlidir.