Optimus adlı üyeden alıntı

Siz hep müşerilerinizi fırçalar mısınız böyle?

Size göre bunun yeri burası olmayabilir ama bana göre tam yeri. Çünkü bu forumda Hosting bilgi alışverişi diye bir kategori var ve ben bu kategoriye gerek duyduğumda konu açabilirm.
Bunun yeri burası değil ama reklam yaparken burayı kullanıyorsunuz. O zaman onun yeri de burası değil.
Ortada bir sorun varsa çözmeye çalışın kendinizi savunmaya değil.
Şuan şansına çalıştığı zamana denk geldik ama yavaşladığında videoya kaydedip buradan paylaşırım. Madem yalan söylüyorum kanıt isterseniz kolay.

Eğer memnun değilseniz bildirim atmanız yeterli gün içinde iadeniz yapılır.İade istemiyorsanız bizim yapabileceğimiz bir şey kalmıyor.

Tekrar tekrar söyelemek gerekirse yavaşlama olabilir , siteler kapanabilir ama biri siteler 23 saat sorunlu 1 saat çalışıyor derse orada dur derim.23 saat sorunlu olduğunu kanıtlayamazsanız o zaman bende sizin banlanmanızı talep etmem gerekiyor.

Bizim hiç bir müşterimizi fırçalama gibi durumumuz olamaz böyle bir şey de zaten olamaz.

Amacınız karalamak olmayabilir ama bu konununda ozkula hosting yazınca ilk sayfalarda çıkacağını insanların aklında soru işareti bırakacağını unutmamanız gerekiyor.

Umarım açıklayabilmişimdir