Optimus adlı üyeden alıntı
Paramın düşmanı değilim iade ederim etmem o beni ilgilendirir. Siz yedekleme anında sunucular kasıyor demediniz mi? Konunun başında yedeklemeyi iptal edeceğim diyen ben miyim? Demekki sunucuların kastığını fark ettiniz ve bu ifadeyi kullandınız üstelik sonra benimle tartışmaya giriyorsunuz!
Yedeklemeyi kapatmayın yarın aynı sorun olduğunda kaydedip gönderirim sonucu. Eğer okadar kendinize güveniyorsanız hiç bir ayar yapmadan yarını beklersiniz bende sizin böyle birşey yapacağınıza inanmıyorum zaten bu tartışmadan sonra yedeklemeyi durduracağınızdan eminim her neyse.
Gogole da ilk sıraya çıkıyor şikayetler mağdur oluyorsunuz ama ben de başkalarına karşı mağdur oldum bugün onlarında aklında soru işareti kalıyor. 23 saat çalışmıyor demedim 1 saat düzgünse 2 saat yavaş dedim 23 saat demediğim için zaten banlamazlar çünkü yazılanlar yukarıda. Banlarlarsa da canları sağolsun ne diyelim.
Her neyse konu çok uzadı insanlara daha fazla rahatsızlık vermek istemiyorum.
Kolay gelsin
@Optimus
Siz yedekleme anında sunucular kasıyor demediniz mi?
demedim
@emirhan
Yedekleme sunucuya ciddi yük olmaya başladı çünkü.
söyledim
Demekki sunucuların kastığını fark ettiniz ve bu ifadeyi kullandınız üstelik sonra benimle tartışmaya giriyorsunuz!
Yedeklemenin sunucuyu kastıracağını bilecek kadar bilgimiz var.Yedeklemden kaynaklı geçmişte illaki yavaşlık olmuştur saldırı olmuştur ben bunu inkar etmiyorum ama bugün belirttiğiniz derecede bir sorun olmadı oldu diyen müşterimiz varsa buyursun yazsın.
Ayrıca yedekleme kaynaklı kasmalar saatlerce sürmez yedek ziplerken 10-15 dk sürer zipleme bitince düzelir buda sunucuyu erişilmez anlamada değil hafif anlamda kastırır , bu kasma her zaman olmaz sunucu yoğun zamanda olabilir.
Bulunduğunuz sunucuda 650 adet site barınmakta
Sunucunun durumu bu şekildedir.
Uptime oranı
Çözümü forumlarda aramak yerine ticket atmanızı tavsiye ederiz
Çok kasma var diyen müşterilerimiz yazarsa memnun olurum