Hazır konu açılmışken bende her zaman aklımda olan ve cevabını bulamadığım bu yüzden de sitemden tanıtım yazısı almadığım bir soruyu sorayım.
Şimdi biz web sitelerimize tanıtım yazılarını alıyoruz. İçersinde de 2-3 adet dofollow link çıkışları oluyor.
Bunlar sitemizde süresiz kaldığı için sitemize zarar vermez mi?
Yani 8 tane tanıtım yazısı satmak ve her birinde 3 link çıkışı olsa 8x3= 24 tane link çıkışı olur. Daha buna reklamlardaki linkler eklenir, backlinkler eklenir.
Yani ne yapmamız lazım? Birisi de tanıtım yazısı içersindeki linklerin link çıkışından sayılmadığını söylemişti. Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum ama size de sorayım dedim.
Şimdi biz web sitelerimize tanıtım yazılarını alıyoruz. İçersinde de 2-3 adet dofollow link çıkışları oluyor.
Bunlar sitemizde süresiz kaldığı için sitemize zarar vermez mi?
Yani 8 tane tanıtım yazısı satmak ve her birinde 3 link çıkışı olsa 8x3= 24 tane link çıkışı olur. Daha buna reklamlardaki linkler eklenir, backlinkler eklenir.
Yani ne yapmamız lazım? Birisi de tanıtım yazısı içersindeki linklerin link çıkışından sayılmadığını söylemişti. Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum ama size de sorayım dedim.
Size şöyle deyim Google bu gibi sayfa odaklı içerikler de sayfada ki link çıkışına bakar.Yani sizin A yazınızda ki linkler ile B yazınızda ki linkleri aynı keseye koymaz.