lostyazilim
tr.link

Assassin’S Creed 3 İncelemesi!

5 Mesajlar 1.447 Okunma
lstbozum
tr.link

tasarimix tasarimix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editörlük
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 5 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

Oyun da sivil savaş hakim olmuş. İngiliz ve Amerikan birliklerinin savaştığı bir oyun ve savaş sırasında oyunun ana karakteri büyük bir kahramanlık örneği göstererek İngiliz birliklerinin arasına dalar ve İngiliz birliğinin kumandanını öldürür. Bu sayede Amerikan birliklerinin kendine güveni gelir ve topyekün savaş başlar. Oyunun ana karakterinin asıl amacı İngiliz birliğindeki askerleri öldürerek ana karargaha ulaşmak. Oyunda karakterin önceden tek silaha sahip olduğunu biliyorum ama bu bölümde iki silah kullanabilme özelliği eklenmiş.

Bir önceki sürümde genellikle binalar üzerine tırmanarak oyun oynanıyordu. Fakat bu sürümde oyun alanı oldukça genişletilmiş durumda. İlk olarak, oyunu ormanlık bir alan da oynama imkanınız bulunuyor, bu ormanlık alanda İngiliz askerlerini bularak öldürmeniz gerekiyor. Oyun da karakteri savaş özelliklerine bakarsak. Mesela, bir grup İngiliz askeri arasından sadece birisini hedef alarak sadece onu öldürebiliyor ve ateş eden askerlere karşı bu öldürdüğünüz askeri kalkan olarak kullanabiliyorsunuz. Karakterin hareketleri oldukça esnek hale getirilmiş. İkinci olarak da karakter bir gemiyi bütün özellikleri ile kontrol edebiliyor ve deniz’de ki diğer İngiliz gemilerini gemide bulunan mühimmatlarla batırabiliyorsunuz. Bir nevi mürettebatınız ile deniz’de korsanlık yapabiliyorsunuz.

Oyun da ormanda ki ağaçların hiç birinin aynı olmadığını ve bu konu üzerinde yapım ekibinin çok uğraştığını duydum. Yani bu demek oluyor ki eskisi gibi duvarlara çakılı borulardan tutarak ve hedefimizin belli olduğu bir yere atlayıp zıplama yapamayacağız. Oyunda ki ses efektleri bence çok iyi yapılmış. Kendimi gerçek bir savaşta gibi hissettim bir an. Her anlamda çok iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. Oynamak isteyenlere tavsiye ederim.

Kaynak: http://gamedook.com/assassins-creed-3-incelemesi/

wmaraci
reklam

ChosenOne ChosenOne WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 17
  • Ticaret 9, (%100)
Çıkmamış oyunun sadece 3 dakikalik videosuna bakarak incelemesini yapmak biraz zor olmuştur heralde. Epeyde yanlış bilgi verilmiş. Neyse...
Riza

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editörlük
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 5 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

ChosenOne adlı üyeden alıntı

Çıkmamış oyunun sadece 3 dakikalik videosuna bakarak incelemesini yapmak biraz zor olmuştur heralde. Epeyde yanlış bilgi verilmiş. Neyse...

Bu seni hiç ilgilendirmez hocam, yorumlarını kendine sakla. Kendi siteme yazdığım yazıdan sanane. Her konuya böyle yorum yazmayı adet haline getirmiş insanlardan nefret ediyorum.

Bunu yazdın çok rahatladın değil mi?

ChosenOne ChosenOne WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 17
  • Ticaret 9, (%100)

tasarimix adlı üyeden alıntı

Bu seni hiç ilgilendirmez hocam, yorumlarını kendine sakla. Kendi siteme yazdığım yazıdan sanane. Her konuya böyle yorum yazmayı adet haline getirmiş insanlardan nefret ediyorum.

Bunu yazdın çok rahatladın değil mi?

Dediğiniz gibi çok rahatladım. Yanlış bilgiler veren bir kişiyi konu hakkında uyardım. Tüm mesajlarımı inceleyin isterseniz, sadece bu konuya - sizin tabirinizle "böyle" - bir yorum yazmışımdır.
Crysis konunuza da baktım bir çok yanlış var. Belli ki ne Assassin's Creed oynamışsınız ne de Crysis. Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. Benim de oyun blogum var ve bir inceleme yazmadan önce kaç saat oynuyorum o oyunu biliyor musunuz ? Bu yaptığınız benim emeğime de saygısızlıktır. Kendi emeğimi geçtim zaten o önemli değil. Yanlış bilgiler vermeniz burada önemli olan. Bugün oyunlar hakkında yanlış bilgi verirsin, yarın açarsın bir sağlık sitesi oradan buradan okuduğun, aslında hiç bilmediğin şeylerle ilgili yanlış bilgiler yayınlarsın. Bir çok kişinin sağlığını tehlikeye sokarsın. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

Ki eğer bir forumda yazdığınız bir yazıyı yayınlıyorsanız eleştirilere açık olmalısınız.

Umarım uyarımı dikkate alırsınız.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editörlük
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 5 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Yazdığım yazıda neresi hatalı söylermisin bana. Hatam neyse söyle düzelteyim, ama sen direk konuya yorum olarak şurdan izleyip makaleyi yazmak baya zor olmalı,böyle olmalı felan filan saçma sapan birşey yazarak karşında ki kişiyi küçük düşürmeye çalışman beni sinir ediyor.

Ben oynamadığım bir oyun hakkında yazı yazarken videolarını izleyeceğim tabi ki, kafamdan uydurmaktan iyidir. Bir sorunun varsa pm ile ulaş, konumu kitletme.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al