Teşekkürler, @burakisci arkadaşımız kodluyor, Daha sonrada wp entegresi yapılacak.
Ben temaya başladığımda ilk olarak kişisel web sitesi tasarımıydı daha sonra farklı bir dosya açarak blog haline getirdim, Tasarımlarımı çizerken genelde eskizim olmaz o an programda ne aklıma gelirse onu çizerim, Sağa sola benzeten elbet olucaktır, Herkesin bir olayla ilgili görüşü farklıdır sizde esinlemiş demişsiniz doğaldır.
Poyraz adlı üyeden alıntı
Ahh kardeşim ahh yaz günleri teslim edemedim çalışmalarını bunu o zamanlar niye tasarlamadın şimdi kodlardım iyi mi..
Sorun değil kardeşim :) Aralarda çıkıyor böyle tasarımlar, çoğu kez çiziyorum ama bir çoğunu yetersiz bulup paylaşmıyorum, buda yeterlimi diye sorarsan %100 değil tabiki. :) Zamanla daha fazla tasarım yapıp dağıtmaya çalışacağım, Farklı işler yaparız yine kardeşim, Zamanın olduğunda söyle çizeyim kodlarsın :)
---------------------
Yorum sayfasının tasarımı çizildi.@burakisci arkadaşıma PSD dosyasını özel'den yolluyorum, Eğer PSD dosyasını isteyen varsa özel mesajla yollarım.
https://www.dropbox.com/s/zutysuv7gz4er9j/guzel-v2-blog-temasi-yorum-sayfasi.png