Sade ve şık olmuş , eğer wpde hızlı bir tema olarak kodlanırsa kullanırım. (:
Eline sağlık.
Eline sağlık.
Teşekkürler, @burakisci arkadaşımız kodluyor, Daha sonrada wp entegresi yapılacak.
Ahmet Orhan'ın temasından ilham almışsınız sanki :)
Ben temaya başladığımda ilk olarak kişisel web sitesi tasarımıydı daha sonra farklı bir dosya açarak blog haline getirdim, Tasarımlarımı çizerken genelde eskizim olmaz o an programda ne aklıma gelirse onu çizerim, Sağa sola benzeten elbet olucaktır, Herkesin bir olayla ilgili görüşü farklıdır sizde esinlemiş demişsiniz doğaldır.
Ahh kardeşim ahh yaz günleri teslim edemedim çalışmalarını bunu o zamanlar niye tasarlamadın şimdi kodlardım iyi mi..
Sorun değil kardeşim :) Aralarda çıkıyor böyle tasarımlar, çoğu kez çiziyorum ama bir çoğunu yetersiz bulup paylaşmıyorum, buda yeterlimi diye sorarsan %100 değil tabiki. :) Zamanla daha fazla tasarım yapıp dağıtmaya çalışacağım, Farklı işler yaparız yine kardeşim, Zamanın olduğunda söyle çizeyim kodlarsın :)
---------------------
Yorum sayfasının tasarımı çizildi.
@burakisci arkadaşıma PSD dosyasını özel'den yolluyorum, Eğer PSD dosyasını isteyen varsa özel mesajla yollarım.
https://www.dropbox.com/s/zutysuv7gz4er9j/guzel-v2-blog-temasi-yorum-sayfasi.png