-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bu biraz insanlıkla alakalı. Yok yapımcı bunu belirtmemiş, yok en başta söylenmeliymiş, yok bu sömürülmekmiş. Hikaye bunların hepsi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
saçmalık.
hadi sen bi tema yap,altına da linkini ekleme.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bırakın allahınızı severseniz konuyu açanın emeğe saygısı olmadığı belli bu adam linki koyanın linkini gizlediğinini nasıl anlamış demek ki link açık bir şekilde verilmiş dimi ve kaldırmaya çalişmış adamda kaldırmamaları için önlemini almiş bızıklamasaydın yönlenmeseydi adam o linki oraya koyuyorsa kendisinin referansı olsun gören acaba kım yaptı ayağına ona ulaşsın diye koyuyor neden koyduğunu anlayamıyosanız o sizin sorununuz görende diyecekki hacklink koymuş
2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
Şener Şen
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tanyurd adlı üyeden alıntı
1- kimse kimseye temayı zorla kullandırtmıyor
2- herkes para verip alamaz, bunuda düşününce adam sitesinde linki barındırmayı seve seve kabul eder.
3- para verip almak o kadar basitse ve adam o temayı istiyorsa parasını öderse o linki yapımcı zaten kaldırır..
4- bir arkadaşında dediği gibi bu iş reklam ve link için yapılır zaten. Bu ihtiyacınıda öyle karşılıyor..
Kızgınlığa hacet yok, işin kuralı bu. Ama önceden haber verilmesi gerektiği fikrine katılıyorum.
kaldırmıyor arkadaş k a l d ı r m ı y o r. Başıma geldi parası neyse veriyim dedim yok kaldırmıyorlar
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
freezby adlı üyeden alıntı
bunu yaptığınız temanın reklamını yaparkende yazın. Benim temam bu, bedava yayınlıyorum, alttaki linki silemeyecekseniz kullanın ona göre indirin ona göre kurun, linki silerseniz bilmemnereye yönlenir. Yayınlama şartım budur. Silecekseniz kullanmayın ibaresi ekleyin. Bakalım o temayı kaç kişi kullanacak. Kullanan o şekilde kullansın, kullanmayan link mink silmeye uğraşmasın.
tabikide hiç kimse kullanmıycak o yüzden yazmıycaklar insanları kandırcaklar.
Ek Olarak:
Arkadaşım bana nispet olsun diye birşeyler açıklamaya çalışıyosun yaşın kaç senin saçma yorumlar yapıyorsun ? Ben diyorumki başta söyle, eğer kullanırım kullanmam o bana kalmış, ama başıma geldi uğraştım durdum sonra amatör olduğumdan sonradan gördüm birşeyleri emeklerim boşa gitti.İnsanları kandırırsanda buda senin insanlığını gösterir.
AkLımın İpLerini SaLdım !