retrospektif adlı üyeden alıntı
Ben sorudan biraz uzaklaşarak cevap vereceğim. Film seçimi yaparken girdiğim sitede genellikle;Yılı, yapımcısı, yönetmeni, oyuncuları gibi uzayıp giden bilgilere tek seferde ulaşabilmeyi isterim. Tablo, liste vs..
Bu sitenizde çok belirgin değil.
Film açıklamasına geçerim.
Yeterince mevcut.
Sitedenizde olduğu gibi, fragman ve resimleri incelerim.
Resimler galeri formatında daha zengin sunulabilir.
Kullanıcıların eklediği yorumları gerekirse baştan sona okurum.
Çok fazla yok.
İzlemeye karar verdiysem, atıştırmalık bir şeyler alıp, izlemeye koyulurum :)
Bence Facebook gibi sosyal ağları daha aktif kullanmak gerekli; konseptiniz buna uygun. Hatta yorumlar Facebook entegreli olabilir belki.
Biraz önce "The Shawshank Redemption" sorgusunda siteniz "Nothing Found" dedi. Esaretin Bedeli olarak ekliymiş halbuki.. Ancak filmlerin orjinal isimlerini kullanan çok fazla insan var benim gibi. Bunlar da göz önünde bulundurulmalı.
Bununla birlikte arayüz çok sade ve hoş. Kullanıcının dikkatini dağıtmıyor, dinlendirici bir etkisi var sanki. Anlatımlar akıcı, okutturuyor.
Önü açık olsun..
Öncelikle bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim.. Yapım yılı ve türüne bende dikkat ettiğim için sidebarda kategorileri 2 parçaya bölerek ekledim yapım yılı ve tür olarak acaba neresi belirgin değil? Yada size göre nasıl olmalı? Orjinal isme geçecek olursak eğer genelde bende orjinal isimleri tercih ediyorum fakat arada böyle kaçabiliyor ve orjinal isimler için eski konularda düzenlemeye giderek etiketlerde belirtebilirim. Sanırım bu da aramalarda çıkmasına yardımcı olacaktır.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanmak istedim fakat bunu nasıl yapacağımı bilemedim açıkçası mesela twitterda 100'e yakın takipçi var ama ben film önerisi istediğim taktirde bir cevap bile gelmiyor :D Bu konuda çalışmalar yapmak istiyorum ilerleyen günlerde bir şeyler yapacağım artık.
Son olarak anlatımları akıcı bulduğunuz için çok sevindim açıkçası en çok buna dikkat etmeye çalışıyorum. İlk yazdığım makalelere göre şuankiler daha iyi duruyor gibi sanki :) Önerilerinizi dikkate almaya çalışacağım ve ona göre düzenlemeler yapacağım. Bu yorumların üzerine birde sizden 2 soruma cevap alabilirsem çok memnun olurum açıkçası :)