Ben içerik sayfasını kastetmiştim, aynı örnek üzerinden;



Tabii buradaki liste çok uzun, sadeleştirilebilir. IMDB puanı, yapım tür, süre, yönetmen vs.. Ayrıca dikkatinizi çekmiştir sosyal paylaşım butonları tıklanmaya çok müsait bir yerde. Sitenizde kullanıcıya biraz uzak kalıyor.

Aklıma yeni gelen bir şeyi ilave edeyim; rating sistemi. Bir çok sitede vardır. Kaç kişi ne oy kullanmış, merak uyandırabilir.

Facebook için likebox koyabilirsiniz. Daha etkili olur diye düşünüyorum. Benim zamanında yaptığım hatalardan birini sizde yapıyorsunuz. Sadece siteye eklenen yeni sayfaları paylaşıyorsunuz. Site dışında ama konsepte uygun paylaşımlarda yapabilirsiniz. Bu yöntemde oldukça verim sağladım.

Son olarak film önerisinde bulunmaları için siteye bir form ekleyebilirsiniz.

Bonus;

İlk mesajınızda yabancı dizilere sitem etmiştiniz, haklısınız. Örneğin biraz önce How I Met Your Mother dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü yayına girmiş. Dizi eklenmeden önce insnalar yorum yazmaya başlamışlardı ki daha önce sayfayı ziyaret etmiştim. Buradan bi göz gezdirin dilerseniz. 34 sayfa yorum mevcut an itibariyle. Bunu özellikle paylaşmak istedim ki dizi formatını belki düşünürsünüz diye. Yani sinemaya ek olarak. Zaman sıkıntınız yoksa tabii.