Sanırım aynı sorun, ben de yaşadım. Videolarda, ağır flashlarda, herhangi bir oyunda (oyunları pek açmıyordu zaten) bazen de durup dururken reset atıyordu, reset atarken bazen ekranda rastgele çizgiler. Sistemde hiçbir sorun yoktu, CMOS'u sıfırlayıp birkaç işletim sistemi denemiştim. Driver vs. sorunu çözmedi. Donanım kaynaklı bir problem olduğunu anlayınca kasayla haşır neşir oldum.

Yeni taktığım işlemci yüzünden Power'ın yetersiz geldiğini düşünmüştüm, alakası yok. Ekran kartına bakarken bir anormallik görmedim, ama ne olur ne olmaz diye başka ekran kartı taktım, sorun çözüldü. Ekran kartını tekrar inceledikten sonra kondansatör uçlarının şiştiğini gördüm, hocama gösterdim ısınma kaynaklı olabileceğini söyledi. Senin gibi ben de ekstra soğutma yapmıştım ama fayda etmemişti, kondansatör zarar görünce geri dönüş pek olmuyor maalesef. Anakart 0 değilse hasarlı olabilir.

Video ve ağır sitelerde resetliyor diyince aklıma bu geldi, ama benim ekran kartım ayrıydı. Sen yine de bir yerlerden ekran kartı bulup görüntüyü bu ekran kartından almayı dene. Herhangi bir ekran kartı olabilir, ben 32 MB ekran kartı kullandım test ederken.