archaeopteryx adlı üyeden alıntı

Wmaracının masrafları beni hiç ilgilendirmiyor. Bu benim konu hakkında kişisel yorumumdur. Eğer ücretli ve ekstra özellikleri olan üyelik sistemine geçilecekse bu site açıldığında yapılmalı. Site popüler oldu, artık sistemi koyalım; parayı da kırarız mantığı hiç hoş değil bence. Bunu daha düzgün bir şekilde ilgili başlığa da yazdım fakat silindi gizlice. Düşüncelerimizi de mi ifade edemeyeceğiz?

Ben paylaşımın ve samimiyetin en önemli olduğunu düşündüğüm forum ortamlarında paranın adam kayırmasına karşıyım sadece. Bugüne kadar wmaracının tüm masrafları cebimizden çıktı diyemezsiniz herhalde. :)

Edit: Durgunluğun ve ilgisizliğin sebebi hakkında fikir sahibi olmak isteyenler benden önceki son beş mesaja bir göz atsınlar.

Soruyorum size bir forum kurun ve sıfırdan ücretli üyelik satmaya çalışın alan olur mu acaba ?

Lütfen yapacağınız yorumları düşünerek ve forumu gözleyerek yapın.Forum ilk açıldığında ücretli üyeliklerin olamayacağını ve bunun fırsatçılık değil forum ve populerliği ilerledikçe masraflarının da artacağını ve bu yapılanların masrafları karşılamak amacı ile yapıldığını unutmayın.

Ayrıca Wmaracında adam kayırma kesinlikle yapılmıyor.Meyve veren ağacı taşlarlar misali , bu tür lafların çıkacağını daha bu üyelikleri çıkarmadan mutlaka tahmin etmiştir yöneticiler.