Batuhan adlı üyeden alıntı
Slax gibi canlı dağıtımlar kullanarak dosyalarını başka bir sürücüye taşıyabilirsin, daha iyi yardımcı olabilmemiz için mavi ekrandaki hata kodunu görmemiz gerekiyor aslında. Windows yüklenmeye başlamadan F8 yaparsan
sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak'ı seçip mavi ekrandaki hatayı görebilirsin. Eğer unmountable volume benzeri bir hata alıyorsan Windows DVD/CD'sini takıp kurtarma konsolundan
chkdsk yaptırmanı öneririm, dosya parçalanmasına bağlı hatalarda işe yarıyor. Olmazsa yine kurtarma konsolundan
fixboot C: deneyebilirsin. Bunlar olası çözümler, eğer hiçbiri işe yaramazsa tek çaren Windows'u yeniden kurmak gibi görünüyor.
furkanozden adlı üyeden alıntı
Ben bu durumda windows cd'sini takıp öyle açıyordum bilgisayarı. En son böyle birşey başıma geldiğinde güvenli kipte girip sistemi geri yüklemiştim hallolmuştu.
anilgzl adlı üyeden alıntı
HDD'de bir sorun olduğunu sanmıyorum sistemle alakalı bir durumdur, Windows açılmıyorsa veya çökmüşse C: sürücüsünü biçimlendirmeden direk üzerine format atıp tekrar'dan açmayı deneyebilirsin, belki işe yarayabilir.
Rick35 adlı üyeden alıntı
USB Belleğiniz veya harddiskiniz var ise bir Linux distro'sunu YuMi ile Flash belleğinize bootlayabilirsiniz.Linux ortamından dosyaları başka bir depolama birimine kopyalayın
Gizemli LORD adlı üyeden alıntı
Denildiği gibi orjinal CD veya yedek varsa Windowsu onar...
Eğer olmaz sa formatta çözülmesi gerek ama dosyaların gider ramı da çıkaraman garantisi var en iyisi garantini kullan formata yolla not düş dosyalarını korusunlar silmesinler dosyalarını yedekleyeme sebebi de belirt garantiş şartları gereği Hard diskini açamadım falan filan onlar yükler her şeyini verir diye düşünüyorum....
Tez çözülür sorun inşallah zor pc siz kalmak bu devirde... :(
sinova adlı üyeden alıntı
Hocam bana bak bakim ! :D
İçindekileri alacaksan eğer HDD okuyucular var onlardan bul genelikle tüm bilgisayarcılarda içindekileri al ve sonra arkadaşların dediği gibi ram, filan oyna sonra direk format at :D
myenes adlı üyeden alıntı
Belki ubuntu dvd'si alıp windows'u silmeden ubuntu kurabilirseniz hdd içindekileri alabilir ve sonra tekrar format çekebilirsiniz. Ama tam sorunu anlamış değilim.
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler.
Hiren boot ile açıp dosyalarımı aldım. Sonra da formatladım. Halloldu.