-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar web sitemde online userlere bakıyorum fakat Sayfa Bulunamadı ibaresi çıkıyor ziyaretçilerim şu uzantıya gidiyorlar "
/wp-content/themes/pblog/images/form-input-bg.png " fakat böyle bir uzantı tema dosyaları içerisinde yok anlam veremedim.
Araştırdım baktımda yok yok yok temayı değiştirdiğim gün başladı bu acaba ziyaretçilerimi
404 sayfasına mı gönderiyor ki ? Anlam veremedim acaba bir çözümü var mı ? Neden böyle ? Nasıl yapabilirim?
style.css dosyasından çağrılan bir uzantı fakat images klasöründe bu dosya yok
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
Spor
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
url'yi direk arama moturunda arayın. Daha önceki temalarınızda chmod değeri izinlidir ve botlar index almıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Spor adlı üyeden alıntı
url'yi direk arama moturunda arayın. Daha önceki temalarınızda chmod değeri izinlidir ve botlar index almıştır.
Hocam sıkıntı o yönlü değil site içerisindeki ziyaret akışında bi yerde patlak veriyor ama nerede bulamadım
Spor
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site adını atar mısınız hocam sakıncası yoksa
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bir sakıncası yok hocam attığım resimde de görünüyor zaten
buyrun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
google dan daha önceden index aldığınız ve üst sıralara çıktığınız bir url yi daha sonra kaldırmış olabilirsiniz silmenize rağmen google dan url hemen kaldırılmaz ve hit gelmeye devam eder url hatalı olduğundan dolayıda 404 sayfasına yönlendiriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Dogukan adlı üyeden alıntı
google dan daha önceden index aldığınız ve üst sıralara çıktığınız bir url yi daha sonra kaldırmış olabilirsiniz silmenize rağmen google dan url hemen kaldırılmaz ve hit gelmeye devam eder url hatalı olduğundan dolayıda 404 sayfasına yönlendiriyor.
hayır hocam öyle birşey yapmadım o konuda sıkıntı yok da işte site içi ziyaretde böyle bir patlak veriyor
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google web yönetici araçlarından sağlık sekmesindeki site hatalarında 404 hataları vardır. Botlar bu sayfaları ziyaret edebilir.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
nega adlı üyeden alıntı
google web yönetici araçlarından sağlık sekmesindeki site hatalarında 404 hataları vardır. Botlar bu sayfaları ziyaret edebilir.
Hocam optimizasyon yönünden bir sıkıntı değil gibime geliyor çünkü günlük olarak webmaster araçlarını kullanırım sürekli incelerim hatalarımı ve düzeltirim. Belki bir sıkıntı değil gibi ama wordpress online user eklentisini kullanıyorum ve bazen 7-8 kişi yukarıda verdiğim uzantıya giriyor nasıl giriyor bilmiyorum. Yukarıda çağırılan resim
yorum bölümünde birkaç arkadaşıma yorum attırdım deneme amaçlı acaba yorum atarken mi sıkıntı çıyor diye onlarda sorun çıkmadı nasıl iş çözemedim gitti :D
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de kullanmıştım aynı durum bende de vardı ama boş ver takma galiba eklentide sorun var :)
ByPowerfuL adlı üyeden alıntı
Hocam optimizasyon yönünden bir sıkıntı değil gibime geliyor çünkü günlük olarak webmaster araçlarını kullanırım sürekli incelerim hatalarımı ve düzeltirim. Belki bir sıkıntı değil gibi ama wordpress online user eklentisini kullanıyorum ve bazen 7-8 kişi yukarıda verdiğim uzantıya giriyor nasıl giriyor bilmiyorum. Yukarıda çağırılan resim
yorum bölümünde birkaç arkadaşıma yorum attırdım deneme amaçlı acaba yorum atarken mi sıkıntı çıyor diye onlarda sorun çıkmadı nasıl iş çözemedim gitti :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)