-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda başvurum onaylandı Adsense tarafından yalnız memnun edecek kadar kazanamıyorum...
Reklam filtreleme için önerilen siteleri filtreledim uzun bir liste vardı.
Muhtemelen gelirimin düşük olmasının sebeplerinden birisi de reklam yerleşiminden kaynaklanıyor olsa gerek;ama şu için başka bir şekilde yerleşim yapmam pek mümkün değil;çünkü 125x125 lik alanlar ve sağ üst köşedeki reklam alanı + konu içeriğinin hemen üstündeki 300x250 lik alan sabit reklamlar için ayrıldı ve çoğu dolu olup şu an boş olan sabit reklam işçin ayrılmış olan alanlarda,bir kaç güne dolacak şekilde anlaşıldı reklam vereceklerle...(Sabit reklam alanlarına adsense reklamı koyamam )
Sizden bu konuda öneri bekliyorum şu an ki şartlarımla Adsense gelirimi artırabilir miyim.Yoksa bir süre için sitedeki içeriklerin üst kısmındaki300x250 lik sabit reklamın süresi dolana kadar Adsense'ye ara mı versem(İlerde metin içeriğine yerleştirmek istiyorum başka çare yok kanımca..)
Kazanç:
4-5 günlük
Link kısaltma servisi bile bu kadar kazandırıyor işin gerçeği ve ilginç yanı:D Site http://hayalcin.com
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
tık başı geliriniz az değilki 0.17 $ gayet yüksek bir rakam ki türkiyede bundan yüksek tık başı gelir veren firma yok türk firmaları bile tık başı 0.05 tl civarı bir rakam veriyor.
Tık sayınızın düşük olmasına gelirsek reklam yerleşimi reklamların ilgi alanına yönelik olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Örneğin: oyun içerikli bir siteniz var ve bu sitede ticarete yönelik reklamlar yayınlanırsa tık alamazsınız fakat oyun içerikli reklamlar gösterilirse tık sayınız artıcakdır.
Sitenizi ziyaret ettim sadece sağda bir adsense reklamı gördüm doğrumudur acaba? onu dahada arttırmalısınız bir sayfada max 3 reklama izin veriyor adsense bence hepsini kullanın adsense özellikle en çok tık alan reklamlar 728x90 ve 120x600 160x600 boyutundaki reklamlardır bunları kullanabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Dogukan adlı üyeden alıntı
tık başı geliriniz az değilki 0.17 $ gayet yüksek bir rakam ki türkiyede bundan yüksek tık başı gelir veren firma yok türk firmaları bile tık başı 0.05 tl civarı bir rakam veriyor.
Tık sayınızın düşük olmasına gelirsek reklam yerleşimi reklamların ilgi alanına yönelik olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Örneğin: oyun içerikli bir siteniz var ve bu sitede ticarete yönelik reklamlar yayınlanırsa tık alamazsınız fakat oyun içerikli reklamlar gösterilirse tık sayınız artıcakdır.
Sitenizi ziyaret ettim sadece sağda bir adsense reklamı gördüm doğrumudur acaba? onu dahada arttırmalısınız bir sayfada max 3 reklama izin veriyor adsense bence hepsini kullanın adsense özellikle en çok tık alan reklamlar 728x90 ve 120x600 160x600 boyutundaki reklamlardır bunları kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim öncelikle...
Hazirdanda iki haftalık adsense yayıncılığım oldu o zaman daha çok veriyordu Tık başı 0.40 $-0.50$ bile verdiği oluyordu(sanırsam son düşüşlerden sonra kendine gelemedi adsense hala :( )
Evet sağdaki kısımda Adsense reklamı var birde 460x60 boyutunda içeriklerin(yazıların) alt kısmında var;sağ kısımda biraz boşluk var aslında oraya sizin belirttiğiniz boyutlardan reklam koysam uygun olur mu? (adsense reklam politikalarına ters düşer mi S: )
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
hayır ters düşmez her sayfada 3 adet reklam koyabilirsiniz özel olarak tıklayın vs diye belirtmediğin sürece her türlü yayın yapabilirsin sıkıntı olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Dogukan adlı üyeden alıntı
hayır ters düşmez her sayfada 3 adet reklam koyabilirsiniz özel olarak tıklayın vs diye belirtmediğin sürece her türlü yayın yapabilirsin sıkıntı olmaz
Tekrar teşekkürler hocam...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence tik basina iyi para veriyor. Banlanmamaya calisin yeterli tik basina .20 $ cok iyi para yapilabilir tiklanma kismi iyi kullanilirsa...
2 kişi bu mesajı beğendi.
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı
Bence tik basina iyi para veriyor. Banlanmamaya calisin yeterli tik basina .20 $ cok iyi para yapilabilir tiklanma kismi iyi kullanilirsa...
Sol kısıma ekledik reklam yeni :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sınavlara hazırlanıyor.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam tıklamalarınız çok yüksek,
ben 0.7 alıyorum 6.000 civarı tıklama oluyor anca 1.000$ civarını tutturabiliyorum.
(aylık)
Bi öneri verebilirim flash oyun sitesi açabilirsin tıklamalar daha fazla oluyor bu konuda şüphen olmasın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
oquzhanozusta adlı üyeden alıntı
Hocam tıklamalarınız çok yüksek,
ben 0.7 alıyorum 6.000 civarı tıklama oluyor anca 1.000$ civarını tutturabiliyorum.
(aylık)
Bi öneri verebilirim flash oyun sitesi açabilirsin tıklamalar daha fazla oluyor bu konuda şüphen olmasın.
Hocam öncelikle teşekkür ederim..
Anlaşılan haziran ayındaki kazanç miktarının yanından geçmiyor kimse de Adsense gelirleri :)...
Umarım ilerde tık başı ücretler biraz daha artar...
Flash oyun siteside her yerde var hocam D: bu da rekabet çok demek rakabetin çok olması bir yere gelmen için çok para harcaman gerek demek...
Şu an bu site üzerinde yoğunlaşıyorum tamamen... :)